Свързани новини

27.02.2014 10:01

Philips представя новите Smart All-in-One дисплеи

Видян 1374 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор за Philips монитори, обяви новите, управлявани чрез докосване монитори, който работят с Android и предлагат въодушевяваща мултимедия, игри и бърз достъп до Интернет. 21.5- и 23-инчовите Smart дисплеи „всичко в едно“ са снабдени с вградена изчислителна мощ, благодарение на което осигуряват лекота на използване и приятно изживяване у дома и в публични зони като кафенета, училища, и хотелски лобита.


Отличното качество на дисплеите кара света да оживява


Моделите S221C4AFD (21.5“) и S231C4AFD (23“) Smart All-In-One предлагат традиционното отлично качество на Philips. Нещо повече, те имат брилянтен широк екран със съотношение на страните 16:9, поддържащ full HD резолюция за наситено преживяване. Моделите могат да се похвалят с остра картина, лишена от трептене, с върхова яркост и цветове, които позволяват на потребителите да стриймват HD филми с впечатляващо качество и страхотен стерео звук.


“Наблюдаваме нарастващо търсене на хибридни устройства, които правят потребителското преживяване по-лесно,” каза Томас Шаде, вицепрезидент за EMEA в MMD. “Умните дисплеи „всичко в едно“ дават на потребителите най-доброто от двата свята: лесен, вграден достъп до Android приложения, брилянтно качество на дисплея и много по-голям екран с диагонал 21.5 и 23 инча.”


Най-лесният начин за взаимодействие с уеб


Smart All-In-One дисплеите предлагат на потребителите лекота на използване и повече забавление – дори за хора, които не са „на ти“ с технологиите. Няма нужда да свързвате PC – дисплеите разполагат с цялата функционалност. Потребителите могат да се насладят на достъп с едно докосване до целия свят от приложения, игри, новини, социални мрежи и др., благодарение на директния достъп до Google Play Store. Цялото семейство може да се забавлява с любимите си Android игри на просторния екран, чувствителен на докосване, както и да се свързва с приятели и роднини чрез приложенията за социални мрежи. Извън дома, Smart All-In-One е идеалното устройство за лесен достъп до уеб информация в училища, болници, лобита на хотели и ресторанти.


Smart All-In-One мониторите поддържат интуитивни тъч жестове като увеличаване, завъртане, прелистване и скролиране, а големите икони помагат за постигане на по-добра четимост – особено важен аспект в публични пространства, където видимостта може да не е оптимална. За още повече удобство и повишена ергономия, Philips Smart All-In-One моделите могат да бъде настроени в почти хоризонтална позиция за използване като голям таблет или да бъдат изправени за работа на бюро.


Производителност и свързаност всичко в едно


Независимо, че са страхотни самостоятелни устройства, Smart All-In-One дисплеите са снабдени с отлични възможности за връзка, включващи USB 2.0 портове за присъединяване на всякаква периферия – флаш памет, камера, принтер и разбира се смартфон. За да може Smart All-In-One мониторите да се използват като част от десктоп система, потребителите могат да свържат клавиатура и мишка. Налични са още: вградена уебкамера, микрофон, 802.11 b/g/n WiFi поддръжка, 2 GB основна памет и 8 GB вътрешно пространство за съхранение, което може бъде увеличено със SD карта.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак