Свързани новини

23.09.2008 09:59

Първа снимка на Helio Ocean 2

Видян 1013 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Неотдавна от FCC научихме за съществуването на Helio Ocean 2. Тогава обаче имаше само черно-бели схеми и най-вече технически чертежи, а не нещо, което да демонстрира реално и почти готово за работа устройство. Наскоро обаче се е появила нова документация в FCC, която включва и реални снимки на новия Helio Ocean. Жалко само, че няма странична снимка, за да преценим и дебелината му, но определено на външен вид устройството изглежда добре - и е с изчистен дизайн спрямо първия модел.


Засега устройството присъства тод кодовото име OZII, като в документите се потвърждава вече известният факт, че реално то се произвежда от Pantech. От документацията става известно още, че телефонът включва и пълноценен HTML браузър. Останалите промени не са особено революционни - камерата е 2-мегапикселна, налице е светкавица, както и microSD разширителен слот. Предвидени са многобройни предварително инсталирани IM клиенти плюс поддръжка на Exchange; известният от по-рано YouTube софтуер обаче като че ли отсъства.


Слуховете за разработката на наследника на първия Ocean се появяват от доста отдавна, но новата фирма-майка на Helio - Virgin Mobile, заявява, че устройството няма да бъде готово преди началото на 2009 г., като времето дотогава ще бъде използвано за изглаждане на хардуера и софтуера.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион