Свързани новини

22.09.2008 10:20

Emporio Armani Night Effect

Видян 1732 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес в Милано Samsung и Giorgio Armani представиха поредната си съвместна разработка - мобилния телефон Emporio Armani Samsung Night Effect.


Точно както беше и при Armani Phone, дизайнът на телефона е дело на модната къща Giorgio Armani. Размерите на моноблока са 114.9 х 47.4 х 11.95 мм, страничните ръбове на устройството светят благодарение на вградени светодиоди. Според разпространения прес-рилийз, тънкото устройство е създадено за младежи, в чийто живот важно място заемат модата и музиката.


По думите на самия Джорджо Армани, много от почитателите на Emporio Armani обичат "нощния живот, когато градът след залез слънце се осветява от множество светлини и всяка улица заприличва на моден нощен клуб". Фирмата разчита да лансира Night Effect като аксесоар именно за такива хора. Сред изтъкнатите от фирмата негови преимущества е възможността винаги да поддържате връзка с познатите си, съвременният и същевременно стилен външен вид, добрата функционалност за слушане на музика (и отлично качество на звука) и лесното усправление. Според Армани този телефон е предназначен за "ярко общуване".


Night Effect разполага с QVGA дисплей с диагонал 2.2 инча, изработен по технологията AMOLED. При производството на корпуса се използват стомана и подсилено стъкло. Високоговорителят се намира на задния капак, под метално лого Emporio Armani. Управлението на плеъра е изнесено на единия от ръбовете на корпуса. Телефонът може още да се похвали с 2-мегапикселна камера, Bluetooth 2.0, microUSB 2.0, 3.5 мм букса за слушалки, FM радио, microSD слот, 120MB флаш-памет и интерфейс, поддържащ многозадачност.


Продажбите на Emporio Armani Samsung Night Effect ще започнат през ноември. Цената на телефона се очаква да бъдат около 220 евро.


Технически характеристики на Emporio Armani Samsung Night Effect:


Поддържани мрежи: GSM / GPRS / EDGE (850 / 900 / 1800 / 1900 MHz), WCDMA / HSDPA (2100 MHz)
Дисплей: 2.2-инчов AMOLED (320 х 240 пиксела)
Камера: 2 мегапиксела
Вградена памет: 120MB
Разширителен слот: microSD
Bluetooth 2.0
FM радио
3.5 мм букса за слушалки
microUSB 2.0

Размери: 114.9 х 47.4 х 11.95 мм



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни