Свързани новини

13.06.2010 16:56

Обявиха Rock Band 3

Видян 1534 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световният лидер в разработването на музикални видео игри Harmonix и MTV Games обявиха днес елементите на играта Rock Band 3, която е следващото поколение на най-добрата социална и интерактивна музикална гейминг платформа.


Съдържаща невероятен списък от 83 песни и даваща достъп до много повече музика от която и да е друга музикална игра, както и иновативни нови геймплей режими и инструменти, Rock Band 3 ще отправи предизвикателство към начина, по който почитателите възприемат и играят музикални игри. Това ново попълнение в платформата Rock Band има по нещо за всеки и поддържа традиционния геймплей с инструментите, които играчът вече притежава. Саундтракът на Rock Band 3 съдържа 83 от най-добрите групи в света, включително и такива, които никога не са се появявали в музикална игра до момента. В допълнение Rock Band 3 ще даде на играчите незабавен достъп до музикална библиотека, разполагаща с 2000 песни при старта, в която редовно ще бъде добавяно ново съдържание.
Преработена библиотека за по-добро управление на музиката
Rock Band 3 позволява на играчите да създават и запазват сетлисти и да ги споделят с приятели в играта и чрез RockBand.com. Новите филтри за песни правят по-лесно откриването на типа музика, която феновете искат да изсвирят и скриват онези парчета, които не искат, а в същото време системата за препоръчване на песни ще предлага мелодии от колосалната фонотека на Rock Band, на база личните предпочитания на играча.
Разширяване на групата
В допълнение към китарата, баса, барабаните и соло вокалите, Rock Band 3 въвежда и тригласови хармонии, представени в The Beatles: Rock Band и за пръв път към групата ще бъдат добавени кийборди.
Стани професионалист: Свири за удоволствие или забивай истински с Rock Band Pro
Rock Band 3 насърчава играчите да развият истински музикални умения чрез забавния геймплей Rock Band Pro. Феновете могат да започнат от ниво Easy, за да изпробват основните умения и да извървят пътя до ранга на експерти.
Pro Drums поддържа три допълнителни чинели, като има различия в геймплейя между барабаните и чинелите.
Pro Keys включва изключително точно пресъздаване на кийбордите на две октави, показвани на лесна за разчитане писта.
Pro Guitar съдържа нотирани изпълнения на соло и бас китара, достъпни за изсвирване с новия контролер FenderTM MustangTM PRO-GuitarTM на Mad Catz или с контролера Rock Band 3 Squier® на Fender Stratocaster®, който е хибрид между истинска китара и контролер. The Rock Band 3 Squier Stratocaster е напълно функционална, в реални размери, електрическа китара с 6 струни, която може да бъде използвана и като контролер за играта.
Нещо за всеки (Нови геймплей режими)
За обикновените играчи Rock Band 3 разполага със страхотни нови парти режими, които дават на феновете възможност да свирят със своите приятели по-бързо от всякога, включително разбъркване на реда на песните и включване и изключване от играта по всяко време, както и избор на трудност от всеки екран. Сериозните играчи могат да се забавляват с преработения Career Mode със 700+ цели и награди и постоянна интеграция на класации, създаващи усещането за кампания. Rock Band 3 добавя и пакет инструменти за социални мрежи в играта, за да могат геймърите да се свързват с приятелите си във Facebook, Twitter и други. Без значение дали играчите искат просто да изсвирят някоя песен или да стигнат до върха със своята група Rock Band 3 има режим за всеки.
Разработена от Harmonix, издавана от MTV Games и разпространяван от Electronic Arts Inc., Rock Band 3 ще бъде едновременно по рафтовете на магазините в Европа, Северна Америка, Австралия, Нова Зеландия и други територии тази Коледа във версия за Xbox 360®, PlayStation®3, Wii и Nintendo DS. Rock Band 3 ще бъде съвместима с всички периферни устройства на Rock Band и The Beatles: Rock Band, както и с повечето инструменти и микрофони за други музикални игри.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей

Може да откриете, че прекарвате повече време сами

Дали заради разпукващата се пролет или просто е дошъл