Lamborghini Urus

Свързани новини

14.12.2023 09:40

Новото Ламбо Urus се превърна в шестколесно чудовище (ВИДЕО)

Видян 5253 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Lamborghini Urus е един от най-впечатляващите автомобили в света, но изглежда майсторите от South Florida Jeeps са решили, че това не е точно така. Новият проект на тунинг-специалистите предизвиква не по-малък резонанс от шестколесния SUV Apocalypse6x6 Juggernaut с шест колела, построен на базата на RAM 1500 TRX.

В YouTube канала Sliderz_Official се появи видео на създадения от тях Urus с шест колела . За първи път за този проект се заговори преди няколко месеца, но тогава работата все още бе в начален стадий. В момента кросоувърът изглежда почти готов да излезе на пътя. Изглежда, че майсторите са приключили работата по каросерията, удължавайки задната част и покрива. Именно това прави възможно инсталирането на трета ос.




Има и някои други разлики. Арките на колелата, например, са по-широки от фабричните на Urus. Също така, шестколесното чудовище е оборудвано с нов дифузьор и с допълнителен спойлер на задния ръб на покрива. Комплект лъскави черни колела допълва необичайния образ.

Няма подробности за технически промени. Дори не се знае защо майсторите са направили третата ос. Във всеки случай надграждането на автомобил като Lamborghini Urus не е евтино. Освен това едва ли ще е възможно връщане на кросоувъра в първоначалното му състояние.

Колекцията джипове на тунинг-студиото от Южна Флорида включва разнообразие от персонализирани модели 6x6. По-специално, Jeep Gladiator, Jeep Wrangler, Ford Bronco, Land Rover Defender и гореспоменатия Apocalypse6x6 Juggernaut вече правят компания на шестколесното Lamborghini Urus.


Източник: AutoMedia, част от Investor.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог