14.04.2010 12:00

Ново лице за Туран

Видян 1421 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Туран става поредният модел на Фолксваген, който ще премине през козметично обновяване тази година. Ванът е претърпял външни промени и модернизиране на гамата от двигатели, като се очаква на пазара през есента. Първото поколение на Туран се появи през 2003 г., а второто през 2006 г. От тях до момента са продадени над 1 млн. броя.


Промените по купето на обновеното второ поколение целят доближаване към актуалната стилистика на новите Поло, Голф и Шаран, като обхващат фаровете, радиаторната решетка и стоповете. В интериора различия могат да се видят при волана, оформлението на арматурното табло, централната конзола и тапицериите.


Туран се предлага серийно със седем места, като ако последните две не се използват, багажният обем е 695 л. При сгъване и на втория ред кресла товарното пространство нараства до 1913 л.


Базовият мотор на Туран е 1,2-литров с мощност 105 к.с. (досега той беше 1400-кубиков със същата мощност). Останалите две бензинови предложения са 1,4-литрови с мощности 140 или 170 к.с.


1600-кубиковият дизел също има две версии - 90 и 105 к.с., а при 2,0 TDI изборът е между мотори с мощност 140 или 170 к.с.


Всички двигатели са съчетани с шестстепенна механична трансмисия. Най-мощните мотори в гамата се комбинират и с автоматичната скоростна кутия с двоен съединител DSG. Тя се предлага като опция и за другите двигатели.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

скорпион