Toyota Land Cruiser Se

Свързани новини

25.10.2023 10:00

Новите електромобили Toyota Land Cruiser Se и EPU Pick-up

Видян 5194 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наскоро разкрихме, че Suzuki ще покаже множество нови превозни средства, включително новото поколение Swift и нови концепции за електрически превозни средства на Японското изложение за мобилност през 2023 г. Не само Suzuki, няколко OEM производители ще покажат няколко нови автомобила, електрически превозни средства и няколко технологии на събитието. Toyota също така ще покаже множество страхотни концепции, включително новия електрически Land Cruiser Se и електрическия пикап EPU на събитието.

Новият електрически Toyota Land Cruiser Se




Toyota разкри изцяло новия електрически автомобил Land Cruiser Se, който трябва да направи публичен дебют на Japan Mobility Show. Toyota каза, че новият 3-редов електрически SUV Land Cruiser отговаря на разнообразните нужди на света.

Това е за първи път, когато новата табелка на Toyota Land Cruiser е базирана на монококова платформа. Toyota твърди, че „монококовата каросерия също така предлага много отзивчиво управление и увереност при справяне с неравен терен“.




Тишината на BEV спомага за създаването на комфортно пространство в кабината при шофиране в градски условия и други ситуации на пътя. Що се отнася до пропорциите, новият Land Cruiser Se EV е дълъг 5.15 метра, широк е 1.99 м, висок е 170 см, а междуосието му е 3 метра.

Нов пикап Toyota EPU




Не само електрически Land Cruiser, Toyota ще покаже на събитието концепцията за пикап от среден размер от следващо поколение. Той също така се основава на корпус монокок, за който се твърди, че осигурява висока издръжливост, за да създаде практичен, но стилен BEV.

С дължина над 5 метра с дизайн на двойна кабина, монококовата структура на пикапа EPU позволява гъвкаво палубно пространство, което обслужва по-широк набор от потребителски приложения. Задната част на кабината се свързва смело с палубата, за да се приспособи към различни потребителски предпочитания, което поддържа широк спектър от начини на живот на мобилност, включително дейности на открито.




Електрическото превозно средство има нисък център на тежестта за превъзходна стабилност при управление и комфорт при возене. По отношение на размерите новият пикап е 5 метра дълъг, 1.9 метра широк и 170 см висок и има междуосие от 3.350 метра.

Източник: indiacarnews.com








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Видим напредък ще постигнете с проектите

Видим напредък ще постигнете с проектите, които сте