Свързани новини

13.03.2014 15:23

Новият Philips Miracast дисплей стриймва full HD съдържание безжично

Видян 1575 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Когато нещо си струва да се гледа, е хубаво да може да се сподели – особено, когато качествата на дисплея са толкова ослепителни, както в случая. MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор за мониторите Philips, обяви новия 239C4QHWAB - 23-инчов Philips Miracast дисплей, който поддържа връзка по стандарта Miracast и така позволява на потребителите да стриймват мобилно съдържание по безжичен път от техните Android устройства, и да се наслаждават на въздействащо мултимедийно преживяване с живи цветове, брилянтна резолюция и full HD качество.


От мобилния телефон на големия екран – забавление в стил Miracast


В днешни дни в домовете има набор от устройства с малки екрани. Затова е съвсем естествено хората да искат да споделят съдържание от техните смартфони и таблети с приятелите и семейството като стриймват видео и снимки към по-голям екран вкъщи. Благодарение на поддръжката на стандарта Miracast, 23-инчовият Philips дисплей може да дублира съдържанието от други Miracast-сертифицирани Android смартфони и таблети, което позволява на хората да споделят мултимедийно преживяване с висока резолюция в реално време. Miracast се активира на дисплея просто чрез натискането на бутон, разположен в основата на монитора. Тази връзка наподобява HDMI, но без кабели: няма нужда от кабели и конектори, а изчистените линии в жилищния интериор няма да бъдат нарушавани от опънати жици. След като Miracast е активирана на дисплея и е идентифицирано познато устройство, всичко от стандартния интерфейс до приложенията и видеото е дублирано с ослепително HD качество на по-големия екран.


Потребителите без Miracast сертифицирани устройства също не трябва да се отказват от изобразяването на голям екран: дисплеят Philips поддържа също и MHL, която позволява на хората да свържат техните мобилни устройства посредством опционален MHL кабел и да гледат как HD видеоклиповете оживяват с изцяло цифров звук.


Дисплей, направен за споделяне


Philips Miracast дисплеят притежава тънък силует и предлага визуално преживяване, което си заслужава да се сподели. IPS LED технологията осигурява отлична точност на изображението и цветовете при изключително широки зрителни ъгли, което прави гледането с приятели и семейството лесно. IPS технологията дава чисти, остри изображения с живи цветове, гарантирайки максимално качество при гледане на HD видео. Miracast дисплеят е снабден с умни възможности, за да осигури оптимална производителност, независимо от случая. SmartImage, например, анализира съдържанието, изобразявано на дисплея и настройва контраста и цвета спрямо него. SmartKolor разширява видимия цветови обхват на дисплея, а SmartContrast осигурява богати детайли за завладяващо зрително преживяване.


Новият Philips 239C4QHWAB Miracast дисплей е наличен на препоръчителна крайна цена от 589 лв. с ДДС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог