Москвич 6

Свързани новини

01.11.2023 09:40

Новият Москвич 6 за €25 000

Видян 7898 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият Москвич 6 е пуснат в продажба в Русия с начална цена от 2,6 милиона рубли (около 25 000 евро), съобщават местните медии. Както и при другите два модела на възродената съветска марка - Москвич 3 и електрическият му вариант Москвич 3е, Москвич 6 е копие на китайски модел на компанията JAC с различни емблеми.

Шестият москвич е клонинг на Sehol A5 Plus, лифтбек от C-класа, който е оборудван с 1,5-литров бензинов двигател, произвеждащ 136 конски сили и има автоматизирана скоростна кутия тип CVT. В основната конфигурация Москвич 6 струва 2 626 000 рубли, а по-скъпият вариант е на цена 2 826 000 рубли (26 700 евро). Тоест новият продукт се оказа по-скъп от кросоувъра Москвич 3, който може да се купи за 2,2 милиона рубли (20 800 евро).




Лифтбек автомобилът осигурява удобен достъп до просторно багажно отделение с обем от 540 литра с вдигане нагора на петата врата. Задната седалка може да се сгъва на части.

Автомобилът може да бъде оборудван с мултифункционален кожен волан с интуитивно управление на основните функции. Влизане без ключ и стартиране с бутон, както и електрическа ръчна спирачка с функция AutoHold.




Колата разполага с LED светлини. Всеки фар се състои от 142 светодиода и 5 лещи, които гарантират отлична видимост през нощта. LED задните светлини са свързани с плътна линия. Оригинални двуцветни алуминиеви джанти с диаметър 17 цола идеално допълват силуета на автомобила.



Източник: Москвич



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни