Достатъчен е само един поглед към McLaren 765LT Spider от 2022 г. , за да разберете, че ви очаква умопомрачително изживяване, благодарение на издължената му, оптимизирана за аероплан фигура, диелектричните врати и абсурдно ниската височина, които издават голяма част от играта

Свързани новини

10.12.2022 08:00

Новият Макларън 765: космически кораб на колела

Видян 20547 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Достатъчен е само един поглед към McLaren 765LT Spider от 2022 г. , за да разберете, че ви очаква умопомрачително изживяване, благодарение на издължената му, оптимизирана за аероплан фигура, диелектричните врати и абсурдно ниската височина, които издават голяма част от играта.



Но едва когато се настаните на твърдата, вдъхновена от състезанията седалка от въглеродни влакна и зад вас засвири мощният осемцилиндров двигател с две турбини, ще разберете какво представлява 765LT. Със 755 к. с. и 590 Нм въртящ момент, подавани към задните колела, можете да насочите вниманието си към Даниел Рикиардо, който пилотира състезателен автомобил от Формула 1 на пистата Силвърстоун.

Въпреки че външният му вид може да граничи с плашещ, 765LT вдъхва увереност зад волана, когато се запознаете с невероятните му характеристики. Независимо дали сте на състезателна писта, или на път в каньон, ще се изкушите да го натиснете още по-силно в следващия завой, предвид мощната му мощност, усещането за стабилност и изключителното сцепление.


Това не е най-бързият автомобил, който някога сме тествали, с ускорение от 0 до 100 км/ч за 2,9 секунди, взе отсечката от 400 метра за 10,3 секунди при скорост от 230 км/ч ( тестът от 0-100 км/ч е малко зад оценките на McLaren).


Но сцеплението на суперколата на McLaren се оказа рекордно. Пробегът му за 21,8 секунди при 1,01 g (средно) през осемте фигури на MotorTrend е най-добрият, който сме регистрирали. Спирачната сила на 765LT е почти толкова добра, колкото и динамичните му характеристики, като спира от 100 км час за главозамайващите 28 метра.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за