Що се отнася до електрическото задвижване, Jeep обяви целева мощност от 600 к. с. (447 kW / 608 PS)

Свързани новини

21.09.2022 10:09

Новият Jeep Wagoneer S е електрически SUV с мощност 600 к. с.

Видян 10256 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Jeep влезе в заглавията на вестниците, като обяви плановете си за електрификация, които включват въвеждането на четири нови електрически автомобила през следващите няколко години.
 
Сред тях е Jeep Wagoneer S - изцяло електрически премиум SUV от среден клас, който беше представен чрез серия от визуализации преди пълното му представяне през 2023 г. Електромобилът ще бъде глобален модел, чието производство и продажби ще започнат през 2024 г.
 
Въпреки че споделя името си с пълноразмерните SUV модели Jeep Wagoneer и Grand Wagoneer (плюс по-дългите варианти L), новият член на семейството е коренно различен не само по отношение на задвижването, но и по отношение на стила и пазарното позициониране. Wagoneer S е с по-спортно излъчване, с по-голям акцент върху аеродинамиката и по-малка следа. Според Ралф Джилс буквата "S" означава скорост, забележителност (дизайн) и сексапил.
 
Що се отнася до електрическото задвижване, Jeep обяви целева мощност от 600 к. с. (447 kW / 608 PS). Това ще е достатъчно за ускорение от 0 до 97 км/ч за около 3,5 секунди, подобно на спряния от производство Jeep Grand Cherokee Trackhawk с двигател Hellcat. SUV-ът ще се предлага стандартно с 4×4, най-вероятно благодарение на двойния електрически двигател. Той ще бъде оборудван със системата за управление на всички терени на Jeep и с технологии, насочени към марката, за да се отличава от другите продукти на Stellantis. Като стана дума за това, Jeep не разкрива каква архитектура ще бъде в основата на Wagoneer S само за електрически двигатели, но каза, че цели пробег от 400 мили (644 км).
 
 
 
 
 
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.