Genesis Vision GT Car

Свързани новини

30.11.2023 09:40

Новият Genesis Vision GT Car на Gran Turismo 7 ще бъде разкрит на 2 декември (ВИДЕО)

Видян 6579 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Когато бяха разкрити специалните събития за световните финали на Gran Turismo за GT7 миналата седмица, те разкриха мистериозен нов проектен автомобил Vision GT, който идва в играта. Днес имаме официално потвърждение, че новият автомобил ще идва от Genesis, луксозната марка, отделена от Hyundai.

Новината беше разкрита с видео трейлър, публикуван в YouTube и социалните мрежи от официалните акаунти на Gran Turismo, обявявайки пълното разкриване в събота, 2 декември 2023 г. Въпреки че видеото не показва много, то включва достатъчно проблясъци на колата, за да подскаже, че ще бъде много подобен – ако не идентичен – на концепция за суперавтомобил, която компанията представи на Gran Turismo World Series Showdown през септември миналата година.


ВИЖ трейлър:




Този концептуален автомобил беше показан в края на „Trackside Talk“ с дизайнерите на Genesis Джон Кръстески и Самир Садихов, като дуото обясни, че съществуващите автомобили Genesis Gr.3 и Gr.4 в Gran Turismo 7 са „само началото на връзката [с Gran Turismo]” и искаше „да продължи напред и да представи някои нови идеи”.




Ако погледнете внимателно няколко конкретни кадъра от трейлъра, можете да видите, че предният десен ъгъл на колата изглежда точно съвпадащ с концепцията от миналата година. Сенчестият поглед към задния ъгъл разкрива още повече прилики, включително уникален дизайн на задните светлини, който минава под част от каросерията и елемент от задния дифузьор зад волана.




Няма спецификации, разбира се, но оригиналната концепция изглежда имаше двигател с вътрешно горене, както се вижда от двоен пълнител за сухо прекъсване.

Разбира се, разкриването на автомобили Vision GT се превърна в нещо като традиция за световните финали на Gran Turismo, като Ferrari Vision GT, вторият Vision GT на Jaguar и Vision GT на Lamborghini направиха своя дебют през предходните години.

Събитието през 2023 г. в Барселона ще бъде особено специално, тъй като проектът Vision GT празнува своята 10-та годишнина с „Gran Turismo Garage“, включващ няколко пълноразмерни модела на автомобили от проекта Vision GT в реален живот.

Източник: gtplanet.net




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв