Свързани новини

24.01.2014 17:50

Новият 28-инчов LCD дисплей Philips с MVA екран

Видян 1664 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

MMD, водещата технологична компания и лицензионен партньор на Philips за монитори, обяви пускането на своя първи 28-инчов дисплей Philips. Новият стилен модел 284E5QHAD предлага не само изключително живи цветове на големия екран, но и стерео звук с мощност 14 вата. Нещо повече, дисплеят притежава Mobile HD Link (MHL) съвместимост за да се насладите в максимална степен на мобилно съдържание. Освен това той е забележителен и по отношение на дизайна благодарение на тънката рамка и страхотния гланцов завършек.


По широки зрителни ъгли и по-кристални изображения


Новият дисплей Philips използва усъвършенстваната технология „multi-domain vertical alignment (MVA)“, за да предложи изключително живи и ярки изображения. Той е особено подходящ за изобразяване на снимки, сърфиране в Интернет, филми, игри и по-взискателни приложения, като например програмите за графичен дизайн. Изключително широките зрителни ъгли на модела гарантират кристални изображения, дори когато дисплеят е наклонен.


SmartImage Lite е друга чудесна възможност на новия 28-инчов дисплей. Тази усъвършенствана технология динамично увеличава контраста, наситеността на цветовете и остротата на картината в реално време според избрания от потребителя режим, само при натискането на бутон. Технологията TrueVision използва сложни алгоритми, за да тества и настрои монитора, така че той да постига върхова производителност.


Множество възможности за свързване


Благодарения на MHL интерфейса, потребителите могат лесно да свържат своите MHL-съвместими портативни устройства, като например мобилни телефони, към HD дисплея. По този начин те могат да възпроизвеждат аудио и видео с Full HD качество. Докато се наслаждавате на мобилни игри, снимки, филми или приложения на големия екран, мобилното устройство се зарежда, така че да можете да го ползвате през цялото време. Дисплеят е HDMI-ready и може да осигури HD забавление от персоналния компютър или други аудио-видео източници.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион