Свързани новини

12.06.2021 07:16

Нов топ-апарат в Пирогов от здравна телевизия и Бачорски

Видян 2149 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скоростна диагностика в Пирогов благодарение наехограф, определян като технология от бъдещето.


Началникът на Отделението по инвазивна кардиологияв Пирогов д-р Иван Мартинов сподели, че този „малък“ апарат ще помогне на пациенти след оперативна намеса, прекарали белодробни операции и ковид, лесно и ефективно.


 Мария Бонева, СЕО на телевизията и Даниел Бачорски, СЕО на Бонанза, показаха добрия пример и заявиха, че това е само началото на доброто, което правят заедно. Преносимият Butterflay IQ осигурява на нашите специалисти поглед "отвътре",независимо от местоположението на пациента.


” Тази технология е приложима в инвазивната кардиология, както и в широк спектър от специалности като педиатрия, гинекология, коремна хирургия. Особено полезна е при диагностиката на пациенти с COVID-19, при които може да се следи на място състоянието на белодробната и сърдечно-съдовата системи и да се реагира навременно в случаи на внезапно влошаване", обясни доктор Иван Мартинов, началник на Клиниката по инвазивна кардиология.


Портативният ехограф е дарение на Клиниката поинвазивна кардиология от единствената здравна телевизия в страната Code Health TV и техните партньори от Бонанза-Бачорски. Проф. Йонко Мермерски пък се включва в преговорите с производителя и доставката до България.


”Няма нищо по- градивно от това, партньорските и приятелски отношения между хората да се обединят в добри каузи “, каза изпълнителният директор на телевизията Мария Бонева.


 


Даниел Бачорски допълни: "Убеден съм,че човек трябва да помага, защото никога не знаеш кога ще се наложи ти да потърсиш помощ". ВИЖ ВИДЕО ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв