Свързани новини

29.10.2008 11:05

Nokia N85: неофициални снимки и видео

Видян 1819 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преди часове в Мрежата се появиха първите "шпионски" снимки на новия Nokia N85. Те показват устройство, което е с доста атрактивен външен вид, с лъскав корпус и доста сходни размери с N81. N85 обаче е двоен слайдер и когато бъде изтеглян надолу, разкрива специализирани бутони за контрол на музикалния плеър, подобни на тези в N96 и N95. Отлично решение за устройство с толкова силен акцент върху мултимедията; от не по-малко значение обаче е и дисплеят, който в случая е 2.6-инчов OLED с QVGA резолюция, като е в състояние да показва до 16 млн. цвята. Яркостта е по-добра от традиционния TFT, използван в N95, ъгълът на видимост също е осезаемо по-голям; безспорно и животът на батерията е по-дълъг.


Приятната изненада в N85 обаче е наличието на стандартна 3.5 мм букса за слушалки, така че е възможна употребата на външни слушалки без преходници и адаптери; налице са и стерео-високоговорители, макар че силата им не е толкова голяма, че да използвате телефона за пълноценно озвучаване (освен в малки помещения). Като допълнение към това е налице FM предавател (традиционен за повечето нови устройства от Nseries, така че можете да подавате музиката от телефона към радиото на автомобила (въпреки че в такива случаи животът на батерията доста се скъсява). Логично за устройство от този клас, налице е и поддръжка на игровата платформа N-Gage.


Що се отнася до камерата, тя е в много отношения идентична на използваната в N95, с 5-мегапикселен сензор и оптика от Carl Zeiss. Светкавицата е двойна LED, за жалост не е предвидена ксенонова, така че N85 надали ще замести пълноценна камера. Налице е и GPS (който може да се използва за geotagging на направените снимки, както и за пешеходна навигация), Wi-Fi и Bluetooth.


На първите три снимки можете да видите сравнение на дисплеите на Nokia N96, N85 и N95 8GB съответно при пълна яркост, затъмняване на екрана след 15 секунди престой и в енергоспестяващ режим (след 30 секунди престой).



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

скорпион