Мотивация
10.08.2023 16:07

Мотивационен лектор №1 пристига наесен в София

Видян 4155 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Избраният за №1 мотивационен лектор извън САЩ в класацията Global Guru - Джим Лоулес ще е специалният гост на най-големия форум за иновации и технологии в Югоизточна Европа SEE INNOVATION, TECHNOLOGY AND SOURCING SUMMIT.  Събитието ще се проведе на 29 септември в София, а негови организатори са Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST) и Българската стартъп асоциация (BESCO). Конференцията ще се превърне в най-гореща точка за високотехнологичните услуги в региона и ще се проведе под мотото „Югоизточна Европа - двигател на растежа“. Джим Лоулес е всепризнат международен лектор заради своята енергия, хумор и трайно въздействие върху мисленето и действията на слушателите си. Със своите мотивационни речи той е вдъхновил над 1 милион хора на пет континента.


Джим и основател и главен изпълнителен директор на компанията Symmetry, която консултира световни лидери в различни сфери как да осъществят трансформация на компаниите си към по-гъвкави, ориентирани към целта и ефективността организации. Широкото му портфолиото от клиенти включва компании от Apple до Diageo, бързоразвиващи се организации и олимпийски отбори. Автор е на международния бестселър „Укротяване на тигри“ (‘Taming Tigers’), като сам доказва изглеждащите на пръв поглед „невъзможните адаптации“, чрез тестване на собствените си възможности. Само за една година от качването си за първи път на кон, той се превръща професионален ездач, което води до намаляването на теглото му с 25%.


Едновременно с това за 8 месеца той държи рекорда за най-дълбочинно спускане при гмуркане без кислородна бутилка в британската история и е първият британец преминал магическата бариера от 100 метра. И двата спортни успеха той постига без да се откъсва от ежедневната си работа, за да покаже, че бизнес трансформациите са възможни без прекъсване на ритъма на работа на компаниите. SEE Innovation, Technology and Sourcing Summit (SEE ITS Summit) ще събере бизнес лидерите на водещите технологични компании и стартъпи в България и страните от Югоизточна Европа.


На него ще бъдат обсъдени тенденциите и прогнозите за развитието на индустрията на бизнес услугите и сектора на технологиите в контекста на Индустрия 5.0, ESG принципите, кибер сигурността и все по-съвършените AI инструменти и мястото на човека в тях. Форумът ще бъде и платформа за обмяна на опит в сферата на иновациите и технологичния трансфер в региона. В рамките на събитието ще бъде представен доклад за развитието на високотехнологичната индустрия в Югоизнточна Европа по държави и потенциала на всеки един от пазарите.


Основната цел на конференцията е да подпомага развитието на бизнес екосистемата в Югоизточна Европа и да позиционира региона като водеща дестинация за услуги с висока добавена стойност и растеж. На специална церемония ще бъдат връчени и международните награди SEE ITS Awards. Те ще отличат най-добре представилите се компании в региона, добрите практики в индустрията на знанието, проактивността на местните власти и взаимовръзките между участниците в цялата бизнес екосистема, които допринасят за нейното развитие.


Наградите ще бъдат връчени в 10 категории – „Бизнес трансформация на годината“, „Работодател на годината“, „Най-добър доставчик на бизнес услуги“, „Технологичен стартъп на годината“, „Иновация на годината“, „ИТ продукт на годината“, „Най-добра социалноотговорна инициатива“, „Най-добро партньорство между бизнеса и образователните институции“, „Най-добър проект за устойчивост“ и „ESG лидер“. Процесът по кандидатстване е отворен до 31 август, като заявките за участие се попълват на сайта -  https://seeitssummit.com/awards-2023.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

дева

Днес е време да се вгледате в грешки от миналото и да ги премислите отново

Днес е подходящо време да се вгледате в грешки от