Mercedes-Benz, G-Class

Свързани новини

29.11.2023 09:40

Mercedes потвърди за бебе G-класа

Видян 10441 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По-малка версия на емблематичния офроудър на Mercedes-Benz, G-Class, е предмет на слухове от години. Сега един най-накрая беше потвърден от висшето ръководство на автомобилния производител.

Говорейки пред Bloomberg преди автомобилното изложение в Мюнхен в понеделник през 2023 г., главният изпълнителен директор на Mercedes-Benz Ола Келениус каза, че автомобилният производител работи върху бебешка G-класа, превозно средство, което той нарича „малко G“ или „син или дъщеря“ на обикновения джип G-класа.




Задвижванията и продукцията на превозното средство не бяха споменати, въпреки че с фокуса на Mercedes върху електромобилността през следващото десетилетие бебето G-Class вероятно ще се предлага като електрическо превозно средство. Редовната G-класа вече е настроена да предлага електрическо задвижване като опция от 2024 г. Очаква се да пристигне заедно с актуализирана гама G-класа.




G-Class SUV е известен както със способността си да отиде абсолютно навсякъде, така и със своята стратосферна цена. Mercedes ограничава обемите, за да запази ексклузивността и в резултат на това началната цена в САЩ е повече от $140 000, което поставя автомобила извън обсега на много фенове.

По-малка, по-достъпна версия би помогнала да се възползва от част от това търсене. Това също би помогнало за привличането на купувачи на пазари, където обикновената G-класа може да се счита за твърде голяма, като например Европа.

По ирония на съдбата високата цена означава, че естественото местообитание за повечето G-Wagens в САЩ е Rodeo Drive на Бевърли Хилс или може би Пето авеню в Ню Йорк, за разлика от офроуд пътеките. Една по-достъпна версия също може да изкуши повече собственици да изцапат превозните си средства малко.

Съобщава се също, че Land Rover планира бебешка версия на собствения си емблематичен офроудър, Defender. За бебе Defender също се говори от години. През август беше съобщено, че може да пристигне около 2026 г.


Източник: motorauthority.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.