Последни новини: 89-годишният Майкъл Кейн се завърна в Twitter в понеделник след четиримесечно отсъствие, което предизвика спекулации, че повторното му появяване е свързано с покупката на компанията от Елон Мъск за 44 млрд. долара по-рано през деня. Той е заснет в Лондон през октомври

Свързани новини

26.04.2022 10:59

Майкъл Кейн се завърна в Twitter

Видян 2879 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В понеделник Майкъл Кейн се завърна в Twitter след четиримесечно отсъствие, което предизвика някои предположения, че повторното му появяване в платформата на социалната медия може да е свързано с покупката на компанията от Елон Мъск за 44 млрд. долара по-рано през деня.




89-годишният актьор, носител на "Оскар", който живее в Лондон, написа в "Туитър": "Здравейте!" в 22:22 ч. местно време, а след това написа: "Лека нощ, мили мои" в 22:33 ч. Последната му публикация преди понеделник е снимка на количка за голф.




Редица потребители на Twitter свързаха завръщането на звездата от "Правилата на Сидер Хаус" с покупката на Мъск.


 


Един от потребителите попита актьора от "Тихият американец": "Тук ли си за партито на @elonmusk???", а друг обезкуражи завръщането на Кейн в платформата заради покупката на Мъск.
"Свободата на словото е в основата на функциониращата демокрация, а Twitter е цифровият площад, на който се обсъждат жизненоважни за бъдещето на човечеството въпроси", заяви той пред повече от 84,6 милиона последователи след обявяването на сделката.

Главният изпълнителен директор на Tesla заяви, че се стреми да закупи и приватизира компанията, като същевременно премахне спам акаунтите и осигури прозрачност за начина, по който тя използва алгоритмите.


По-рано този месец Мъск придоби 9-процентов дял от компанията, чийто борд на директорите единодушно одобри сделката в понеделник.


"Твърде късно. Елон току-що купи Twitter - каза потребителят. не се връщайте и бъдете в безопасност, сър".
 
 

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот