Новата уникална суперкола излиза в юбилейната за марката година

Свързани новини

11.12.2023 09:40

Lamborghini с нов шедьовър

Видян 18400 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новата уникална суперкола излиза в юбилейната за марката година

Остават само няколко седмици от края на юбилейната година на Lamborghini. Компанията се възползва максимално от това, от разкриването на първия си състезател за издръжливост LMDh до ограничено издание Huracan STO и пускането на първия си сериен хибрид. Който може да е най-добрата серийна кола на Lamborghini с V12 досега. Истината е, че поводът си струва - веднъж се става на 60! За да завърши големите празненства за рожден ден и да отбележи пускането на първия си суперспортен електрифициран автомобил още веднъж, Lamborghini още един шедьовър: Revuelto Opera Unica.




Представена като част от витрината на Art Basel Miami Beach 2023, Opera Unica е дело на Centro Stile на Lamborghini, под ръководството на екипа за персонализиране Ad Personam. Стига клиентът да иска нещо специално, то Ad Personam може да го осъществи - ето доказателството. Екстериорът е ръчно рисуван, Viola Pasifae избледнява в Nero Helene по ефектен начин. Впечатляващо е логото, отбелязващо 60-ата годишнина.

Само работата по екстериора на този автомобил е отнела 435 часа. Още 220 часа са посветени на интериора на Revuelto Opera Unica. Тук отново има емблеми за 60-годишнината, плюс тапицерия в Nero Ade и Viola Acutus. Смелите щрихи, които се виждат отвън, се повтарят върху капака на бутоните за стартиране.




За задвижването отговаря V12 с мощност 1001 к.с. Щефан Винкелман каза за Opera Unica: „Бидейки най-бързото, технологично напреднало и адаптивно Lamborghini в историята, Revuelto видя изключително положителен отговор от клиентите в световен мащаб. Емблематичният V12 играе неразделна част в историята на Lamborghini и с тази „Opera Unica“ "ние наистина проучихме възможностите на нашия отдел за персонализация Ad Personam, като по този начин създадохме автомобилен шедьовър."

Все още не е ясно дали това Revuelto е клиентска поръчка или фабричен проект, въпреки че посланието е ясно: пред отдела за персонализация Ad Personam буквално няма граници и невъзможни неща.

Източник: AutoMedia, част от Investor.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни