Сегашният също не е за гледане, но визуално е малко по-изчистен и по-широк, а не просто яйце с отвори, което оценявам. В крайна сметка това говори много, защото подобно на друго презряно BMW от близкото минало - Серия 5 GT, дизайнерският екип на Х4 е бил изправен пред невъзможна задача.

Свързани новини

02.07.2023 08:00

Кое е най-уродливото BMW, произвеждано някога?

Видян 27416 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всички ние имаме мнение за дизайна на BMW и, разбира се, BMW има мнение за нашето мнение. От уебсайта, който ви попита кое е най-грозното Ferrari и кое е най-грозното Porsche, идва това, което вярвам, че ще бъде последното действие в тази трилогия. Време е да решим кое е най-грозното BMW, създавано някога.

Може да се каже, че сме разглезени откъм избор. Има повече от няколко настоящи BMW-та, които вероятно заслужават тази титла, но не искам да се насочвам към ниско висящите плодове. След като се замислих над въпроса повече от 30 секунди, номинирам първото поколение X4 - автомобил, който не съм сигурен, че някога съм виждал на живо.


Х4 е всяка лоша дизайнерска тенденция на BMW през последните над десет години, събрана в едно. Той беше висок, тесен и къс с глупава, непрактична линия на покрива. Имаше твърде много усти. Беше твърде интензивен с изпъкналото лице и огромните очи. Само като го гледам сега, имам чувството, че не иска да млъкне, въпреки че не може да говори. Не съм сигурен как да го кажа по-ясно.

Сегашният също не е за гледане, но визуално е малко по-изчистен и по-широк, а не просто яйце с отвори, което оценявам. В крайна сметка това говори много, защото подобно на друго презряно BMW от близкото минало - Серия 5 GT, дизайнерският екип на Х4 е бил изправен пред невъзможна задача.

Знам, че не е лесна задача да оформиш неелегантна каша от всички стилове каросерии в едно, така че вината е на хората в BMW, които имат властта да кажат "не" и многократно отказват да го направят. В момента в северноамериканската гама на BMW има 15 автомобила, ако сложите електромобилите в техните моделни семейства и разделите Серия 2 на две напълно различни единици, защото те са такива. Това е твърде много. Налага се да се чудите какви чудовища е отхвърлило BMW.


 Източник: jalopnik.com,By Adam Ismail



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Доста неща имате за вършене

Доста неща имате за вършене. Преценявайте правилно кое