Свързани новини

02.12.2020 16:02

К19-диагноза по кашлицата от изкуствен интелект

Видян 2398 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Учените разработиха на база кашлицата 28 000 заразени - симптомни, тежко симптомни и безсимптомни, изкуствен интелект, който поставя безпогрешно диагноза за коронавирус. Той дава и фазата или нивото на острота на заболяването, както във всички страни без България отдавна се подразделят болните. Има и картина в цвят, която веднага показва на екран къде е скрит самият вирус в организма. така няма необходимост да се ходи на преглед до личния лекар или до болницата, даже и за тест. Тъй като изкуствен интелект поема и обажданията, колкото и да бъдат, в специалните К19-центрове за консултации, не се налага чакане, нито мъдрене на съвети от неразбиращи специалисти по всичко, каквито ги дават у нас и това може много да навреди заради неправилно ечение или прилагане на опасни лекарства - например антибиотици, каквато е практиката тук. В повечето държави, за да не се разкарват и линейки и да изпускаме животи поради забавянето им, лекарствата се разнасят БЕЗПЛАТНО по домовете на заразените. Причината е, че над 90% от тях нямат нужда от болнично лечение. Така се осигурява и липсата на задръстени болници - още нещо, което можеше да се избегне у нас. Дигиталните решения са разработени в месеците преди първата и втората вълна, когато нашият щаб и правителството бяха на морета в Гърция и Евксиноград.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 02.12.2020 18:39

    Ми то и аз кашлям, ама е от калпавия тютюн, който пуша. Догодина ще си засея по-дОбър бренд.Виното ми обаче стана амброзия за богове.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак