Свързани новини

09.12.2013 14:05

Изследвайте света с 10 пръста: новият дисплей Philips SmoothTouch

Видян 1040 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

MMD, водещата технологична компания, лицензен партньор за монитори Philips, обяви пускането на нов 23-инчов модел Philips 231C5 SmoothTouch, който обединява удобството на управлението чрез допир с десктоп производителност – комбинация, която отговаря на начина, по който потребителите работят и играят. Този иновативен дисплей с 10-точков капацитивен, чувствителен на допир екран, осигурява естествена, плавна реакция на жестове и притежава уебкамера, и микрофон, за да държи потребителите свързани с важните за тях хора. Широките зрителни ъгли на IPS LED панела осигуряват яснота от всяка перспектива – гъвкавост, допълвана от настройващата се SmartStand стойка, която позволява позициониране на екрана в удобна позиция.


Брилянтни изображения и брилянтно взаимодействие


Натискайте, захващайте, разпъвайте, завъртайте, увеличавайте и прелиствайте: потребителите, които предпочитат функциите на таблетите и смартфоните, вече не трябва да жертват този начин на работа при използване на десктоп екран. В съзвучие с обещанието на марката Philips да осигурява значими иновации, новият Philips SmoothTouch дисплей променя начина, по който хората живеят и работят, като им предоставя възможност да използват интуитивни жестове върху пълноценен десктоп екран. Благодарение на естествената и плавна реакция на 23-инчовия дисплей, потребителите могат напълно да променят начина, по който взаимодействат с компютъра. Дисплеят включва 10-точков капацитивен сензор – за контрол с 10 пръста – и стъкло открай докрай за брилянтно и интерактивно преживяване. Тъй като се очаква потребителите да взаимодействат с екрана от всякакви ъгли, SmoothTouch дисплеят използва усъвършенствана IPS технология за постигане на ъгъл на видимост от 178°. В резултат потребителите могат да работят и играят, дори когато гледат екрана почти странично. IPS осигурява живи, точни цветове и поразителна чистота на изображенията, за да обогати зрителното преживяване в професионалните приложения и игрите.


„Все повече хора използва таблети и смартфони, а ние все още взаимодействаме с компютрите по коренно различен начин,” каза Томас Шаде, вицепрезидент в MMD. „Новият SmoothTouch дисплей допринася за постигане на по-богато потребителско преживяване с технологията, позволявайки на хората да работят интуитивно със своя PC чрез набор от жестове. С диагонал от 23 инча дисплеят е достатъчно просторен, за да улесни натоварените служители, като същевременно предлага живи цветове, които „вдъхват живот“ на приложенията”.


Прави социализирането още по-лесно


Когато потребителите се свързват със семейството и приятелите си онлайн, микрофонът и уебкамерата са много важни за възприятието на тази комуникация. Вградената уебкамера предава ярки и кристални образи, а чувствителният микрофон гарантира ясно предаване на гласовете, докато вградените говорители доставят богат и мощен звук – новият Philips 231C5 е готов за връзка със света директно от кутията. Дисплеят може да възпроизвежда звук и видео с HD качество директно през MHL-съвместимо мобилно устройство.


Лесен за използване


SmoothTouch дисплеят предлага по-ергономично потребителско преживяване като премахва нуждата от използване на мишка и тракпад. Той дава на потребителите по-голям избор по отношение на позата на седене, което спомага за по-доброто здраве и комфорт. Дисплеят на Philips е със “SmartStand”: настройваща се стойка, която може да бъде наклонена назад до почти 60 градуса, като по този начин екранът е най-удобно позициониран за докосване и жестове. При използване на конвенционална клавиатура, той лесно може да бъде изправен. Мониторът е също толкова гъвкав и по отношение на възможностите за свързване: със SmartConnect той включва HDMI и VGA портове, Display Port, както и USB 3.0 за ултра бързо предаване на данни и едновременно с това зареждане на смартфон.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Може да откриете, че прекарвате повече време сами

Дали заради разпукващата се пролет или просто е дошъл