Infiniti Qe

Свързани новини

30.10.2023 09:40

Infiniti разкрива спортен електрически седан Vision Qе

Видян 19558 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Производителят на луксозни автомобили представи спортния концептуален електрически седан Infiniti Qe във вторник, представяйки първия EV на марката, който ще излезе по улиците на САЩ. Зърнахме и първия електрически SUV на Infiniti.

Infiniti обяви плановете си да пусне четири нови модела като част от голямо обновяване на марката до 2030 г., включително две напълно електрически превозни средства.

Луксозният отдел на Nissan наблюдава спад на продажбите в САЩ от близо 80 000 през 2020 г. до по-малко от 46 700 миналата година. За да вдъхне живот на марката, Infiniti представи нова „визуална идентичност“ и план за представяне на модел това лято.

Новите планове изискват подмладяване на продажбите до средата на десетилетието, за да достигнат 100 000. До 2030 г. Infiniti ще има изцяло нова гама с четири нови превозни средства, две от които са напълно електрически.

Първият му ще бъде електрически фастбек седан. Infiniti представи първия си EV с Vision Qe по-рано този месец, разкривайки своя елегантен фастбек. Но последната актуализация на Infiniti ни дава по-добър поглед върху това, което можем да очакваме.




Infiniti представя първия EV с елегантен фастбек Vision Qe

Vision Qe „демонстрира еволюиралата дизайнерска форма“, която Infiniti изглежда да покаже в новата електрическа ера. Можете да видите елегантния нисък профил на електрическия седан и дръзките задни калници, създавайки „единичен жест на течен дизайн, който тече отпред към задната част“.




Концепцията се отличава с масивна златна рамка отпред, преосмисляйки двойно извитата решетка на Infiniti с фастбек, подобен на Porsche. Можете също така да видите, че големите колела на автомобила имат плетен дизайн, вдъхновен от бобината на електрически мотор.

Отпред и отзад е изобразена светкавицата на Infiniti „цифров клавиш за пиано“ със златен нюанс.

На търговците беше показан моделът това лято, като някои го описаха като подобен на Tesla Model S по отношение на пропорциите. Няколко други казаха, че това е "поразителна еволюция" на Q70.




Първият EV на Infiniti ще се сглобява в завода на Nissan в Кантон, Мис, заедно с електрически SUV от среден размер. Компанията визуализира електрическия SUV с концепцията Vision QXe. Търговците, на които беше показана концепцията, я описаха като „футуристично изглеждащ Infiniti QX50“.


Източник: electrek











Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог