В доклада се казва, без да се цитира източник, че Зилис неотдавна е бил спряган за един от хората, които Мъск би могъл да използва, за да управлява Twitter Inc (TWTR. N) след сделката за придобиване на стойност 44 млрд. долара.

Свързани новини

07.07.2022 10:59

Илон Мъск има близнаци с един от топ мениджърите си: Business Insider

Видян 7073 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Главният изпълнителен директор на Tesla Inc (TSLA. O) Илон Мъск и Шивон Зилис, топ мениджър в неговия стартъп за мозъчни чипове Neuralink, имат близнаци през ноември 2021 г. , съобщи Business Insider в сряда.

През април Мъск и Зилис подават молба за промяна на името на близнаците, за да "носят фамилията на баща си" и да съдържат фамилията на майка си като част от второто им име, се казва в доклада, като се цитират съдебни документи.


Месец по-късно съдия от Тексас одобрява петицията, се казва още в доклада.

Резюме на съдебния акт в услугата за правни изследвания Westlaw показва, че на 11 май съдията е подписал "Заповед за промяна на имената на няколко деца" след подадена на 25 април тази година молба за промяна на името от Мъск и Зилис.

В доклада се казва, без да се цитира източник, че Зилис неотдавна е бил спряган за един от хората, които Мъск би могъл да използва, за да управлява Twitter Inc (TWTR. N) след сделката за придобиване на стойност 44 млрд. долара.


36-годишната Зилис е посочена в профила си в LinkedIn като директор на операциите и специалните проекти в Neuralink, чийто съосновател и председател е 51-годишният Мъск. Тя започва работа в компанията през май 2017 г. , същия месец, в който е назначена за директор на проект в областта на изкуствения интелект в Tesla, където работи до 2019 г.

Според профила ѝ в LinkedIn тя е член на управителния съвет на фирмата за изследвания в областта на изкуствения интелект OpenAI, чийто съосновател е Мъск.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог