Свързани новини

26.09.2008 11:01

HP 6735S ще замени кучето като най-добър приятел на човека

Видян 6602 пъти | Коментари 0
Гласували 6 рейтинг: 4.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Натоварващите и огромни PC машини са си определено вече твърде затормозяващи за активното ежедневие на съвременното поколение. Днес в битовия репертоар на младежите все по-голяма роля играят чат-програмките като Skype и ICQ, отколкото големите и силно експлоатиращи процесорите на машините ни игри. Да не говорим за бизнесмените, които отдавна за заменили в куфарчетата снимките на женските си фаворитки със собствените си лаптопи.


Затова и все повече се налага масовата употреба на тези олекотени модификации на PC-то. Компактният им вид и практическото им приложение ги правят много по-адекватни за употреба в технологичен век като нашия. И нека се замислим, едва ли би била възможна информационната революция, в апогея на която живеем, ако не се бяха появили и лаптопите.


Защото ако изобретението на Джон Атанасов бе мелбата на технологичния прогрес, то олекотените PC-та са определено черешката върху нея!


Класически лаптоп с всички необходими функции за организация на интернет-потребностите ни е  и HP 6735S. Не го търсете в светлината на прожекторите, осветляващи последните напъни на денонощно неспящите hardware engineers от Индия, Америка или който и да е там анклав на иновативната компютърна мисъл. Факт е, че не последните модели на машините, а най-стандартните такива са най-разпространяемите в света. Хората просто нямат пари или потребност да държат в ръцете си машини, които се опитват да бъдат по-умни от самите тях.


Със своя 15.4” екран  HP 6735S е достатъчно задоволителен, за да не ни се налага да се взираме в него, както се случва при малките лаптопи, и в същото не е прекалено тежък, което го прави мобилен.Със наличния BrightView картината ви ще бъде с чисто излъчване и с качествен контраст на цветовата гама.


AMD Athlon X2 Dual-Core 1.9-GHz процесорът ще ви осигури безпроблемно да релаксирате пред лаптопа, гледайки филм или играейки някоя неангажираща игра. На  250 GB  Hardware с 5400 rmp (SATA II) ще може да качвате и събирате спокойно всичктие си любими видео и аудио файлове. И понеже ламтежът на консумативното ни поколение към безплатния download е пословичен, всички преизпълнили харда ще могат да разчитат и на DVD-Super-Multi (+-R DL), посредством която да се flood-ят с допълнителна информация. 2 GB RAM  с 800 MHz честота, заедно с видео картата ATI Mobility Radeon HD 3200, ви гарантират безпроблемното фунцкиониране на всичко необходимо. Допълнителните екстри като BlueTooth 2.0, Camera, Media Card Reader, Touchpad with scroll zone, 56К V.92 Modem добавят на класиката  HP 6735S блясъка на технологичната кокетност.


Ако и Vista-та е вашата операционна система, с HP 6735S ще разбиете клишето, че кучето е най-добрият приятел на човека. И ако домашен любимец може да си вземете от кварталния зоомагазин, то лаптопът  HP 6735S ще ви чака на промоционална цена от 999лв. в Technopolis от 27 този месец. И не ви трябва каишка, за да се привържете към него.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към