Удоволствие от шофирането и елегантен спортен дизайн.

Свързани новини

12.02.2024 09:45

Ето го 2025 BMW 4

Видян 21135 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 4.7500
много слаба слаба добра много добра страхотна

Удоволствие от шофирането и елегантен спортен дизайн. Това са отличителни ценности на марката BMW от най-ранните й дни, а новото BMW Серия 4 Купе и BMW Серия 4 Кабриолет ги въплъщават още по-силно от всякога. 2-литровите 4-цилиндрови и 3-литровите 6-цилиндрови двигатели TwinPower Turbo се възползват от 48V мека хибридна технология за подобряване на ефективността и отзивчивостта.



Прецизно модифицираният външен дизайн на двата модела подчертава техния динамичен характер и изключителен стил. Авангардният дизайн на кокпита осигурява идеална сцена за най-новата еволюция на BMW iDrive с QuickSelect, която се базира на новата BMW Operating System 8.5.

Нови покрития на външната боя и дизайн на джантите от лека сплав, променени радиаторни решетки, фарове с впечатляващ дизайн и нови задни светлини с лазерно осветени акценти бележат последните постижения в екстериора на двата модела.

Производството на новото BMW Серия 4 Купе и Кабриолет ще остане в завода на BMW Group в Динголфинг. Пускането на световния пазар ще започне през март 2024 г.



Специфичните за BMW Серия 4 дизайнерски елементи включват визуално мощната предна част, оформена от тънки LED фарове и вертикално разположена бъбрековидна решетка на BMW.

Въздухозаборниците на забележителната предна решетка са с мрежеста структура при моделите 430i, както в стандартно изпълнение, така и ако е поръчан пакетът M Sport.

Новото BMW Серия 4 Купе и Кабриолет се отличават и с визуално и функционално обновени предни светлини. Светодиодните блокове във вътрешната им част, които осигуряват всички светлинни функции, са преработени и имат нова структура. Осветлението на късите и дългите светлини се генерира от един LED модул. А двойка вертикални светодиодни модули с форма на стрелка помещават функциите на страничните габаритни светлини, дневната светлина за шофиране и пътепоказателите. Технически фокусираният вид на новите светлинни източници придава на фаровете изтънчен, прогресивен вид.



Новите 3-литрови редови 6-цилиндрови двигатели B58B30M2 в моделите M440i от 2025 г. вече разполагат с 48V мека хибридна технология за по-рязко подаване на мощност и по-голяма ефективност.

Спомагателното електрическо задвижване на 48V стартерния генератор осигурява 11 к.с. мигновен тласък на двигателя TwinPower Turbo с 375 к.с., в резултат на което максималната мощност на системата е 386 к.с. при 5200-6250 об/мин и 398 lb-ft въртящ момент при 1900-4800 об/мин.

Двулитровият редови 4-цилиндров двигател B48B20O2 в 2025 430i също се възползва от 48V мека хибридна технология, както и от включването на горивния процес по цикъла на Милър, преработката на всмукателните портове и горивните камери и иновациите в областта на управлението на разпределителния вал, впръскването, запалителната система и насочването на отработените газове. Четирицилиндровият двигател TwinPower Turbo генерира 255 к.с. при 4700-6500 об/мин и 295 Нм въртящ момент при 1600-4500 об/мин.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби