VIP салонът обещава първокласни довършителни работи и изискана тапицерия с индивидуални шевове

Свързани новини

31.07.2022 08:32

Брониран Cadillac Escalade може да оцелее от куршуми и ръчни гранати

Видян 17781 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Канадската фирма за сигурност Inkas представи новия Chairman, новия брониран Cadillac, от последното поколение Escalade. Създаден, за да отговори на високите стандарти на - както се досещате - председателите, той е оборудван с най-богатия и индивидуален пакет за автомобили на компанията до момента. Това означава, че той е още по-изпипан от бронирания 2021 Escalade Inkas, пуснат през юни.

VIP салонът обещава първокласни довършителни работи и изискана тапицерия с индивидуални шевове. Таванът е повдигнат на 5 инча и е оборудван с високотехнологична осветителна система, за която се твърди, че съживява енергията в движение. (Това ще се хареса на всеки предприемач. ) Капитанските седалки също имат контрол на температурата и вградени системи за масаж за малко повече комфорт.



 Освен това в купето има автоматична преграда за водача с телевизор, изискана аудиосистема с 19 високоговорителя, редица дисплеи и няколко удобни сгъваеми масички. Обновената система за управление на автомобила пък ви позволява да управлявате всичко с натискането на един бутон.


"Екипът на Inkas има честта да добави брониране с висока степен на сигурност към последното поколение Escalade и да подобри и без това пищния интериор с усъвършенствани функции и персонализирани детайли, съобразени с предпочитанията на всеки клиент", казва в изявление съоснователката и председателка на Inkas Маргарита Симкин.

Автомобилът също е изключително здрав. Той е изцяло покрит с дискретна, лека броня, която според съобщенията осигурява "пълна периметрова защита". Окачването и структурните компоненти също са подсилени, но според Inkas автомобилът запазва забележително плавното си движение.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Тихомир Томов 31.07.2022 20:41

    Ако можеше и да се движи без бензин ...................

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв