За BMW XM се случват интригуващи промени.

Свързани новини

14.11.2023 09:40

BMW XM губи $9 900 и част от името си

Видян 7426 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Купувачите на BMW XM могат да получат голяма отстъпка, ако купят мощния SUV, но повече няма да се нарича Label Red

За BMW XM се случват интригуващи промени. Първо, именуваният по-рано Label Red сега е само Label. Освен това има стимул да се намали с $9 900 от цената на мощния SUV.





Причината за промяната на псевдонима на XM Label е да се опрости името, каза говорител на BMW пред Motor1. Свързахме се с други хора от компанията за по-подробно обяснение, но все още не сме получили отговор. Любопитно е, че автомобилният производител не направи официално съобщение относно промяната на името.






BMW вече актуализира името на автомобила на своите потребителски платформи, включително началната страница на компанията. Ранната промоция за SUV изигра пурпурното име, като демонстрира цвета върху ивиците на автомобила или на фона на изображенията. Сега марката не използва толкова много нюанса руж, когато показва модела.




Има и значителна отстъпка за XM. Cars Direct съобщава, че има заем от $9 900, независимо дали купувачите изберат да финансират чрез BMW Credit или не. Съобщава се, че офертата е налична от 2 ноември до 30 ноември 2023 г., според няколко сайта на търговци на BMW. Това е още по-голяма отстъпка от данъчния кредит от $7500, който получават хората, които вземат модела на лизинг. Свързахме се и с автомобилния производител за повече информация относно тази оферта.

За справка, XM започва от $159,995, а Label е $185,995. С този стимул купувачите получават около пет до шест процента от базовата цена на автомобила.

Етикетът XM е най-мощният сериен автомобил, произвеждан някога от М дивизията на BMW. Той използва 4,4-литров V8 с хибридно управление, генериращ общо 738 конски сили и 738 паунда фута въртящ момент. За сравнение, задвижването в стандартната комплектация на SUV има 644 к.с. и 590 паунда фута.




Към третото тримесечие на 2023 г. BMW е продала 1614 екземпляра от XM. Превозното средство не беше налично миналата година, така че не знаем как тази цифра се сравнява с предишни модели.

BMW наскоро рекламира етикета XM, който се втурва нагоре по трасето Pike's Peak Hill Climb за 10 минути и 48,60 секунди. Това обаче не е рекорд на курса за сегмента. Lamborghini Urus Performante измина трасето за 10 минути и 32,06 секунди. Германският автомобилен производител отпразнува времето на своя модел като най-бързия досега за хибриден сериен SUV.



Източник: Motor1.com



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху изграждането на силни

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху