Въпреки това успехът на i7 следва тенденцията при ултралуксозните електрически автомобили на BMW Group, които доминират над алтернативите с бензинови двигатели.

Свързани новини

20.02.2023 10:40

BMW i7 доминира над своя ICE аналог

Видян 3259 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

BMW i7, най-новото електрическо предложение на BMW, доминира над своя бензинов аналог заедно с други луксозни електрически автомобили на BMW Group, съобщава teslarati.com.

BMW се определя от своите луксозни предложения. Нейната водеща марка BMW от години доминира на световния пазар на премиум автомобили, а с най-новите си предложения за електрически превозни средства изглежда, че прави същото. По данни на BimmerToday неотдавна пуснатото на пазара BMW i7 вече е съставлявало 43% от продажбите на серия 7 в Германия през миналия месец, което прави електрическата версия най-популярната, въпреки че е най-скъпата.


 73-те BMW i7, продадени през януари, представляват 43% от общите продажби на серия 7 в Германия, което я прави най-популярния вариант. Други успешни модели са BMW iX и iX3, всеки от които е продаден в над сто бройки през първия месец на годината, като бързо навлиза в продажбите на популярните луксозни SUV модели на марката с бензинов двигател - X6 и X7.

При начална цена от 139 900 евро (119 000 долара в САЩ) не е чудно, че BMW е продало само малко под сто BMW i7. Въпреки това успехът на i7 следва тенденцията при ултралуксозните електрически автомобили на BMW Group, които доминират над алтернативите с бензинови двигатели.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци