Свързани новини

20.10.2011 17:19

BlackBerry 9900 Bold излиза на българския пазар в магазините на Виваком

Видян 1894 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дългоочакваният нов смартфон на канадската компания Research in Motion (RIM) BlackBerry 9900 от серията Bold излиза на българския пазар в магазините на VIVACOM от края на октомври. Компанията ще предлага устройството на разсрочено плащане, като цената му е 39.90 лв. на месец с добавката BlackBerry Premium, която дава напълно неограничен мобилен интернет и по 3600 SMS-а и 3600 MMS-а месечно в мрежата на VIVACOM.


BlackBerry 9900 е най-новият модел от семейството Bold. Една от най-силните характеристики на модела е съчетанието между QWERTY клавиатура и капацитивен сензорен екран. Самата клавиатура е по-голяма и удобна от тази на предишния модел Bold 9700, което прави устройството изключително лесно и приятно за използване. В допълнение телефонът разполага с 1.2 гигахерцов процесор, който по мнението на специалисти прави скоростта, с която BlackBerry извършва всяко действие „светкавична”.
Скоростта на сваляне на новия BlackBerry 9900 достига до 14.4 Mbps, а операционната система е OS7 – най-новата версия на канадската компания. Устройството разполага и с 8 GB вградена памет, както и слот за Micro SD карти с капацитет до 32 GB, достатъчни за всички важни документи и мултимедиини файлове.
Това е и първия телефон на BlackBerry, който разполага с добиващата все по-голяма популярност NFC технология, която може да се използва за комуникация с други устройства, обмен на данни и мобилни плащания.
Благодарение на BlackBerry-пакетите на VIVACOM, потребителите в България могат да се възползват от свободата и ползите, с които разполагат устройствата на канадската компания, без да им се налага да променят настоящия си абонаментен план. Пакетите предлагат неограничен пренос на данни и включени SMS и MMS в мрежата на оператора, които се прибавят към наличните в съответния абонаментен план, който клиентът ползва в момента или който би искал да активира.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци