Свързани новини

24.04.2014 16:07

AOC пуска 28″ MVA монитори

Видян 2208 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Специалистът при дисплеите AOC пуска първите си два 28" (71.1 см) монитора. Моделите m2870Vhe и m2870Vq притежават изключително големи 16:9 MVA панели с Full HD резолюция, широки ъгли на видимост и висок светлинен интензитет. Богати цветове, висок контраст и бързо време за реакция правят двата дисплея идеални, и за професионални нужди, и за забавления като видео игри, и филми. И двата модела идват с разширен набор от входове и други функции, като m2870Vq дори предлага допълнителен DisplayPort конектор и стерео говорители.


Перфектни цветове в удивителен мащаб


С двата нови модела от Value линията - m2870Vhe и m2870Vq, AOC навлиза в младия сегмент на 28-инчовите (71.1 см) дисплеи. Благодарение на MVA технологията на панела, изключително големият 16:9 широк екран предлага богати, живи цветове и супер висок контраст от 3000:1. Това ги прави идеални за взискателни професионални задачи като програмиране, при което се изисква висока разпознаваемост на цветовете, дори при зрителни ъгли до 178°. С кратко време за реакция от само 5 ms двата Full HD дисплея са идеални за бързи забавления като игри и филми, които наистина оживяват на големите 28″ екрани. Всекидневните офис задачи като работата с големи таблици и приложения с няколко прозореца извличат най-доброто от голямата екранна площ. Във всички тези случаи високата осветеност от 300 cd/m² осигурява ясни изображения дори при ярка околна светлина.


Широк набор от конектори и възможности


И двата модела са снабдени с D-Sub, DVI и HDMI портове, които приемат аналогови и цифрови сигнали. m2870Vq притежава допълнителен DisplayPort и стерео говорители. Цял набор от умни софтуерни инструменти допълнително подобряват преживяването на потребителя. Докато “e-Saver” и “Eco Mode” използват интелигентни режими на картината, за да намалят консумацията на енергия, i-Menu позволява настройките на монитора да бъдат задавани с мишката. Приложението “Screen+” дава възможност на потребителите да се възползват в пълна степен от големия 28″ екран посредством разделянето му на четири индивидуални панела, достъпни чрез клавишни комбинации.


Устойчивост и сервиз


И двата модела използват енергийно ефективна LED подсветка и стриктно отговарят на стандартите за устойчивост като TCO 6.0 или Energy Star 6.0. AOC предоставя 3 години гаранция за мониторите, включително замяна на място.


Новите модели вече са достъпни. Препоръчителната крайна цена е 499 лв. за модела m2870Vhe; и 519 лв. за m2870vq.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби