Свързани новини

16.06.2014 18:20

AOC пуска 27-инчов монитор за игри

Видян 1672 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Специалистът при дисплеите AOC разширява линията си от специализирани монитори за игри с голям 68.6 см (27") Full HD модел с широк екран. g2770Pqu впечатлява не само с голямата си екранна площ за супер изживяване като на кино. Неговата честота на опресняване от 144 Hz, ултра бързото време за реакция на пикселите от 1 ms и наличния DisplayPort вход също помагат на игрите да оживеят с гладки движения без видимо забавяне, замазване или накъсване на картината. В допълнение към впечатляващата си производителност, g2770Pqu се адаптира перфектно към индивидуалните нужди на геймърите, благодарение на множеството възможности за свързване, включително с Android устройства чрез MHL, модерните ергономични функции и стерео говорителите, вградени директно в монитора.


Със своя 68.6 см (27") TN панел, g2770Pqu от семейството Style Line на AOC е най-големият монитор в линията от модели, предназначени за игри. Огромният екран е особено удобен за играчи, които обичат да се наслаждават на игрите от по-голямо разстояние: седнали на дивана с безжичен контролер в ръка, те могат да прочетат дори най-дребния текст в игрите без усилие и да се възхищават дори на най-фините детайли от играта в цялата им визуална прелест, благодарение на големия размер на екрана на g2770Pqu и кристално ясните изображения при Full HD резолюция от 1920 x 1080 пиксела. Дори по време на най-интензивните игрови моменти, изключително краткото време за реакция на пикселите на монитора от само 1 ms и върховата му честота на опресняване от 144 Hz гарантират завладяващо преживяване без призрачни ефекти, накъсване или замазване. По този начин, играчът се наслаждава на кристално ясни изображения и идеално плавни анимации през цялото време, което не само намалява умората на очите, но и осигурява конкурентно предимство в мултиплеър игрите: играейки на g2770Pqu никой играч няма да пропусне целта си заради засичащи изображения. Високата осветеност от 300 cd/cm² ще направи всяка победа още по-ярка.


Сила за играчите


За да получат максимума от любимите си заглавия, всички гейминг ентусиасти знаят как да интегрират техните монитори, компютри, конзоли и мултимедийни плеъри в своята всекидневна. g2770Pqu им дава възможност да направят точно това със своя богат набор от функции и опции за настройка. DisplayPort конекторът е най-предпочитаният начин за свързване на PC-та и Mac-ове за постигане на супер бързо предаване на изображения, а HDMI порта позволява закачане на огромно разнообразие от игрови конзоли, Blu-ray плеъри, плеъри за стриймване на мултимедия и дори Android смартфони и таблети. Съдържанието на екрана на последните може да бъде дублирано по удобен начин на големия 27" дисплей, благодарение на MHL функцията. При това мобилните джаджи могат да бъдат зареждани в същото време, посредством вградените USB 3.0 и 2.0 конектори, които могат да бъдат използвани за прикачане на най-различна съвместима периферия. Мониторът добавя множество ергономични възможности към тази гъвкавост: накланяне, завъртане, настройка на височината и обръщане в портретен режим. Вградените стерео говорители с мощност 2 W не само превръщат g2770Pqu в сърцето на всяка домашна система за забавление със своя респектиращ звук, но и спомагат за освобождаването на място и избягване на кабелната бъркотия предвид отпадането на необходимостта от свързване на външни тонколони.


Страхотен за забавление и за околната среда


Като всички игрови монитори на AOC, g2770Pqu съчетава впечатляващата производителност със страхотна грижа за околната среда. Той притежава интелигентен Eco режим и e-Saver софтуер, които помагат за намаляване на консумацията на енергия. Дисплеят покрива и стриктните критерии на важните стандарти за устойчивост като EnergyStar 6.0 и TCO 6.0. Като за всички свои монитори AOC предлага 3-годишна гаранция със замяна на място за своя нов геймърски модел.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

стрелец