Предната част е доминирана от трапецовидна радиаторна решетка, наподобяваща Alfa-Romeo, към която се присъединяват тънки фарове с форма на сълза и ленти за дневни светлини от двете страни.

Свързани новини

28.06.2022 17:46

Aero 3 на Touring Superleggera е с V-12 двигател с мощност 740 к. с.

Видян 8521 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Touring Superleggera, емблематичният италиански производител на каросерии, отговорен за автомобили като Aston Martin DB4, Jensen Interceptor и Alfa Romeo Disco Volante, представи днес най-новото си творение: Aero 3. Това е суперавтомобил с две врати и преден двигател, с карбонови панели на каросерията, атмосферен двигател V-12, трансмисия с два съединителя и масивна перка отзад.



Според италианската фирма Aero 3 е израз на почит към собствената й роля в развитието на "науката за автомобилната аеродинамика", когато за първи път започва да използва аеродинамичен тунел, за да оформи дизайна.


 


Гигантската перка, която се простира от горната част на купето до опашката на автомобила, "сама по себе си няма аеродинамична функция, но напомня за аеродинамичното наследство на Touring от 30-те години насам", според Луи дьо Фабрибекерс, ръководител на дизайна в компанията. Предната част е доминирана от трапецовидна радиаторна решетка, наподобяваща Alfa-Romeo, към която се присъединяват тънки фарове с форма на сълза и ленти за дневни светлини от двете страни.


 


В Touring Superleggera се казва, че Aero 3 използва шасито и задвижването на "първокласен италиански суперавтомобил", но не се уточнява какъв е този суперавтомобил. Съдейки по спецификациите и общата форма на Aero 3, бихме предположили, че това е Ferrari F12berlinetta. Мощността се осигурява от 6,2-литров V-12 двигател с естествено всмукване, който развива 740 к. с. и 509 Нм въртящ момент, като се предава към задните колела чрез седемстепенна автоматична трансмисия с двоен съединител.


 




 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Тихомир Томов 28.06.2022 22:06

    Радост за бензинаджиите и свободните курви !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.