Свързани новини

15.10.2012 15:20

50% намаление на VIVACOM DUO пакети за фиксиран телефон

Видян 2509 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двойно по-евтино ще струват на потребителите всички пакетни услуги с включен фиксиран телефон през първата една четвърт от договора им. За 10.90 лв. месечно клиентите ще получат фиксирана услуга и мобилна връзка или фиксирана услуга и телевизия, а домашен телефон с интернет ще струва 12.90 лв. на месец. Специалната оферта пести близо 24% от общите разходи на домакинство, ако ползва тези услуги по отделно.


И трите пакета включват практически неограничени разговори с фиксираната мрежа на VIVACOM, 0 ст. на минута за разговори с мобилната мрежа на оператора и 30 минути към останалите оператори и І-ва международна група. С DUO: FIX+Net освен фиксираната услуга клиентите получават интернет със скорост до 10 Mbps, безплатен Wi-Fi модем и антивирусна защита за кмпютър - NOD 32. VIVACOM DUO: FIX+TV е комбинация от над 40 телевизионни канала и фиксиран телефон. В телевизионния пакет е предвидено и оборудване без допълнително заплащане. При VIVACOM DUO: FIX+Mobi към фиксираната услуга се добавя и мобилна връзка с включени 60 минути за разговори в мобилната мрежа на VIVACOM, 90 минути към всички фиксирани мрежи, както и 30 минути към всички останали мобилни оператори.


Ако абонатите желаят допълнително да персонализират своя пакет, срещу минимална сума на месец, те могат да добавят 3 600 минути в мобилната мрежа на VIVACOM и към един фиксиран номер по избор от мрежата на оператора с добавката +VIVA Minutes, както и да прибавят до 30 допълнителни телевизионни канала с +TV.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв