Deus Automobiles представи новия си електрически хиперавтомобил, като изтъкна някои доста ненормални спецификации по време на глобалния дебют на концепцията през април, които биха могли да променят правилата на играта, ако са верни. Возилото с нулеви емисии, което беше кръстено Vayanne, обещава смешните 2200 коня и 1475 фута на километър. Това е достатъчно, за да изстреля четириколесното от нула до 62 мили в час за по-малко от 1,99 секунди и да развие максимална скорост от 248 мили (482.8 км) в час.

Свързани новини

03.04.2023 11:09

$2M за новата Vayanne

Видян 6291 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Deus Automobiles представи новия си електрически хиперавтомобил, като изтъкна някои доста ненормални спецификации по време на глобалния дебют на концепцията през април, които биха могли да променят правилата на играта, ако са верни. Возилото с нулеви емисии, което беше кръстено Vayanne, обещава смешните 2200 коня и 1475 фута на километър. Това е достатъчно, за да изстреля четириколесното от нула до 62 мили в час за по-малко от 1,99 секунди и да развие максимална скорост от 248 мили (482.8 км) в час, предаде robbreport.com.


Deus не разкрива никакви подробности относно електрическите двигатели, но заяви, че Vayanne ще бъде оборудван с 85 kWh батерия, която трябва да осигури приблизително 300 мили пробег. Автомобилният производител също така заяви, че цифрите се основават на "компютърно симулирана производителност, а не са валидирани".


 Въпреки това Dues си партнира с няколко тежки специалисти в индустрията, за да помогне на Vayanne да се реализира, включително фирмата Italdesign на известния италиански автомобилен дизайнер Джорджето Джуджаро и Williams Advanced Engineering от Формула 1.



Съобщава се, че олекотеното подвижно шаси е разработено с помощта на опита на Williams Advanced Engineering в областта на електрификацията, докато каросерията е създадена с помощта на инженерното и стилистично ноу-хау на Italdesign.

Що се отнася до външния вид, Vayanne се основава на симетрията и безкрайността, според марката. Екстериорът е изпълнен с елегантни, синусоидни линии, които, разбира се, са еднакви от двете страни, а предната и задната решетка са оформени като примка на безкрайността. Междувременно вътре в салона има естествена кожа, дигитален инструментален панел и "Halo Infinity Mirror" (фантастични светодиоди).


"В Deus дизайнът не е просто външен вид, а интегрирана концепция, която отразява основното кредо на марката: да съчетава без усилие изискан дизайн и функционалност с най-съвременни технологии в сегмента на хиперавтомобилите", казва в изявление Адриан-Филип Бутука, ръководител на дизайна в Deus. "За да демонстрираме тази хармония, избрахме да стилизираме Vayanne около идеята за симетрия и геометрично подреждане на неговите линии и дизайнерски елементи."

Най-доброто от всичко е, че няма две Vayanne, които да изглеждат по един и същи начин. Клиентите ще могат да персонализират цвета, тапицерията и допълнителното оборудване, за да може техният пример да се различава от всички останали.

Ограничен само до 99 екземпляра, Vayanne ще бъде представен на клиентите през 2025 г. и се очаква да струва около 2 млн. долара.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.