Audi TT

Свързани новини

14.10.2023 08:00

25 лимитирани ТТ от Ауди

Видян 10169 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Все още не бързайте да амортизирате и отписвате Audi TT, тъй като все още има време за поне още едно специално издание на Tourist Trophy. Спортният автомобил получава ограничен вариант в Испания, където ще бъдат продадени само 25 автомобила, всички от които ще бъдат индивидуално номерирани купета. Той отбелязва четвърт век от производството на TT, като първоначално беше пуснат в продажба през 1998 г., три години след като едноименната концепция дебютира на автомобилното изложение във Франкфурт през 1995 г.

Той е базиран на варианта 45 TFSI Quattro, което означава, че има 2,0-литров бензинов двигател с турбокомпресор, настроен да доставя 245 коня към система за задвижване на четирите колела чрез седемстепенна автоматична трансмисия с двоен съединител. Тази комбинация позволява на TT да достигне 62 мили в час (100 км/ч) от място за 5,1 секунди и да достигне максимум при електронно управляваните 155 мили в час (250 км/ч).

На снимката тук в синьо Nogaro, специалното издание TT може да бъде закупено и с боя Tango Red или Glacier White. Той получава тонирани стъкла и пакетите S Line Competition, докато черните 50-сантиметрови джанти Audi Sport идват с дизайн с 10 Y-спици и са комбинирани с червени спирачни апарати. Интериорът е обзаведен с комбинация от кожа и алкантара с червени или сини контрастни шевове в зависимост от цвета на купето.








От спортните седалки S до волана с плоско дъно, този изключителен за Испания TT е зареден със стандартно оборудване. Освен това има декоративни вложки от карбон, плюс обичайните технически характеристики като Audi Virtual Cockpit и матрични LED фарове. Ще ви върне 72 800 евро, когато бъде пуснат в продажба през ноември.

Този дебют идва около година след като Audi отпразнува 25-ата годишнина на TT за първи път с Iconic Edition. Този беше базиран на водещия RS и се предлагаше само в Nardo Grey. Произведени са само 100 бройки, всички за Европа, включително с десен волан. Съединените щати не получиха изчерпан специален вариант, но казаха, че 2023 г. ще бъде последната моделна година за Tourist Trophy. В края на 2021 г. САЩ получиха TT RS Heritage, за да отбележат края на производството на петцилиндровия модел.



Източник: motor1.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец

Този ден е малко по-интелектуален за вас

Този ден е малко по-интелектуален за вас, с други думи -