Добавянето на високопроизводителен модел Nismo е най-голямата новина около 2024 Z, но промяната на моделната година носи и друга новост

Свързани новини

05.08.2023 08:08

2024 Nissan Z Customized Edition дебютира с ретро елементи и разделена решетка

Видян 8673 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предлага се като оригинален пакет аксесоари на Nissan и имитира автомобила от автомобилния салон в Токио.

Добавянето на високопроизводителен модел Nismo е най-голямата новина около 2024 Z, но промяната на моделната година носи и друга новост. В Япония, където купето със задно задвижване е известно като Fairlady Z, Nissan пуска персонализирано издание, формовано след прототипа, представен през януари 2022 г. на автомобилния салон в Токио. Предлага се като официален пакет оригинални аксесоари на Nissan и се предлага в два различни вкуса.

По-малкият пакет носи разделена решетка с емблемата "Fairlady Z", преработена предна броня и заден спойлер от въглеродни влакна. Преминете към по-скъпия комплект и Nissan точно ще копира Fairlady Z Customized Proto от миналогодишния TAS. Той добавя ексклузивни 19-инчови джанти, стикери на капака, странични стикери и различна емблема. Това е колата, показана на горното изображение, докато галерията по-долу изобразява прототипа от 2022 г., така че те са почти идентични.





В свързани новини Nissan временно спря поръчките за JDM-спецификацията Fairlady Z поради дълги срокове за доставка. Това на практика означава, че току-що пуснатата дериват на Nismo всъщност не може да бъде поръчана, което е доста странно. Въпреки това, тези, които имат съществуваща поръчка за обикновен модел, получават възможност да преминат към Nismo. Като се има предвид това, производството е ограничено и не всички клиенти ще могат да конвертират своите поръчки. Японският автомобилен производител казва, че може да се наложи да организира жребий, за да определи кои клиенти ще прехвърлят поръчките си от стандартния Fairlady Z към пикантния Nismo.

JDM-спецификацията 2024 Z получава тази 432 оранжева боя като намек към Z 432 (S30), докато едно от нивата на оборудване вече може да бъде със синя интериорна тема. Занапред всички класове в Япония получават Amazon Alexa, която също идва за 2024 Z Performance и Nismo за САЩ.

Книгите за поръчки на вътрешния пазар няма да бъдат отворени, докато Nissan не намери начин да намали времето за доставка. В Страната на изгряващото слънце Fairlady Z Nismo се продава на дребно от 9 200 400 йени (около $64 500 по текущия обменен курс), докато базовият модел започва от 5 398 800 йени ($37 900). Северноамериканското подразделение на компанията ще разкрие цените на Nismo тази есен, когато е насрочено пускането в продажба на машината само със задно задвижване. В САЩ излизащият 2023 Z започва от $40 990.



Източник: motor1.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

скорпион