Преработката е помогнала да се намали коефициентът на челно съпротивление от 0,32 на 0,28, а леко изтегленият покрив е създал достатъчно място за задните глави, където действително могат да се поберат възрастни.

Свързани новини

27.02.2023 11:00

2024 Maserati GranTurismo е като изкуство

Видян 3058 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Купуването на спортна кола е много като колекциониране на произведения на изкуството: произведенията с най-богата история от най-големите имена носят най-много пари.


За висококласните ценители Maserati GranTurismo от 2024 г. и неговата начална цена от около $175 000 задоволява желанието на колекционера както за красота, така и за скорост.


Макар че изцяло новото GranTurismo може да не изглежда много по-различно от предишното поколение, това е било намерението на водещия дизайнер Клаус Бусе. Вместо да преосмисли изцяло ламарините на GranTurismo, Бусе - който създаде и зашеметяващия MC20 - разтяга и оформя вече оформения профил на предишното поколение в такъв, който може да бъде ограден с табели "Моля, не докосвайте". Преработката е помогнала да се намали коефициентът на челно съпротивление от 0,32 на 0,28, а леко изтегленият покрив е създал достатъчно място за задните глави, където действително могат да се поберат възрастни.





Отвътре дизайнът на GranTurismo е модерен, без да е пресилен. От гъвкавата седалка на водача по-тънките А-колони подобряват видимостта напред. Интериорът е облицован с чудесно ушита кожа, както би трябвало да се очаква на тази цена. 12,2-инчов цифров инструментален панел с възможност за конфигуриране се намира точно зад почти идеално оразмерения волан. В центъра на арматурното табло се намира 12,3-инчов сензорен екран за информационно-развлекателни системи, който включва безжично отразяване на смартфони с Android Auto и Apple CarPlay. Тези, които познават операционните системи Uconnect на Stellantis, ще оценят ясно изобразения дисплей и лекотата на използване. Под системата Инфотейнмънт се намира интерактивен 8,8-инчов дисплей, който управлява климатичната инсталация.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво стабилни

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво