Поредната примамлива оферта за посещение на Мальовица е за втората половина на месец март

Свързани новини

22.02.2022 13:43

Защо 4=3 в курорта Мальовица през март?

Видян 947 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


    От началото на ски сезона от комплекса Мальовица обявиха няколко приятни изненади за гостите на курорта, които срещнаха огромно одобрение от клиентите. Почти всички бяха свързани с намаления на цените, както на ски услугите, така и за настаняване. От курорта решиха да зарадват любителите на планината през зимата с още добри предложения и през месец март.


 


    Поредната примамлива оферта за посещение на Мальовица е за втората половина на месец март. От комплекса обявиха, че всички гости на хотел Мальовица, които резервират 4 или повече нощувки, получават 1 безплатна. В цената са включени настаняване в реновирана стая, много добра закуска, паркинг, WiFi и ползване на уелнес зона. Каква по-добра оферта?


 


    Пистите Ръждавица и Улея Стената, които са гордостта на курорта, са подходящи, както за средно напреднали, така и за хората с достатъчно практика в карането на ски и сноуборд. В курорта има и специално обособен учебен плац за всички онези, които за първи път се качват на ски или сноуборд. Предлагат се и индивидуални и групови уроци от учители.


 


    През тази година децата от 7 до 12 години ползват ски карти в курорта на по-ниски цени, а всички деца до 7 години могат да карат ски и сноуборд напълно безплатно.


 


В последната година курортът Мальовица претърпя огромна промяна. Ски съоръженията са обновени, монтирано бе осветление по ски пистите, а едноименният хотел бе изцяло ремонтиран и посреща гостите си в модерни стаи и прекрасен ресторант със стъклена фасада, с гледка към връх Мальовица.


 


Посетилите курорта показват одобрението си за всички промени с охота в социалните мрежи с множество снимки и положителни отзиви. Доказателство за положителната промяна в курорта идва и от оценката от 9,2 в най-голямата платформа за хотелски резервации.


 


    От курорта Мальовица обещаха специални промоции и през априлската ваканция, които ще обявят съвсем скоро.
    


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева