Свързани новини

27.01.2020 10:40

Заради коронавируса: Китай ще домакинства квалификации в Сидни

Видян 1078 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Азиатската футболна конфедерация отне домакинството на Китай на олимпийската квалификация за жени заради опасенията, че може да има нов бум на коронавирус в страната. Турнирът се мести в Сидни, тъй като Австралия бързо доказа, че е готова да го приеме. Мачовете от квалификационната група включват отборите на Австралия, Тайван, Тайланд и Китай и ще се играят в Сидни, предава Gong.bg.


"Азиатската футболна конфедерация е информирала Китайската централа, че им отнема домакинското на Олимпийската квалификация по футбол за жени в група В, която трябваше да се играе в Нанкин. В същото време АФК продължава активната си работа с Футболната федерация на Австралия, за да приеме този турнир, се казва в съобщение на АФК. Мачовете по програма трябваше да се играят от 3-и до 9-и февруари в Нанкин. Президентът на ФФА Крис Нику заяви, че за Австралия е удоволствие да помогне за турнира. Сигурността на всички играчи, съдии и фенове е от огромна важност за Футболната централа на Австралия и АФК трябва да бъде уверена, че турнирът в Сидни ще премине както трябва, добави Нику.


От ФФА съвсем скоро ще обявят и календара за срещите. Първите два отбора от тази група В ще играят срещу първите два отбора от група А за последните две места в Токио на Игрите. В другата група са Република Корея, Мианмар и Виетнам.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей