Свързани новини

25.06.2009 17:40

Вуцов бе представен официално като наставник на Славия

Видян 1353 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият наставник на Славия Велислав Вуцов бе представен официално днес, лично от президента на клуба Венцислав Стефанов, предаде БГНЕС.


Шефът на "белите" пожела успех на новия треньор. Привържениците на Славия посрещнаха Вуцов с аплодисменти, като му подариха шалче, шапка, книгата на Славия и протокола от създаването на клуба. От името на фен-клуба му пожелаха да заобича Славия въпреки, че сърцето му е синьо, тъй като "белите" са най-стария софийски отбор.
Селекционерът отвърна в характерния си стил, че най-хубавата година за него като футболист е била, когато е вкарал голове на ЦСКА и Левски с белия екип, и с тези мачове Славия е завършила с победа над грандовете. Вуцов представи екипа си. Негови помощници ще бъдат Асен Букарев, Деян Ангелов и Валентин Букарев, който ще е треньор на вратарите. Останалите от щаба остават същите както до сега.
"Искам да благодаря за топлото посрещане и да кажа, че въпреки синьото ми сърце, както казаха феновете, аз ще дам всичко от себе си и ще работя професионално, за да може Славия да върви напред. Навсякъде, където съм работил съм държал на реда и дисциплината, и със сигурност и в този отбор дисциплината ще бъде на ниво. Ще продължим да разчитаме на млади футболисти. Радвам се, че основното ядро на отбора се запази, тъй като аз ще вляза малко в противовес с ръководството, защото според мен боеспособен тим се гради с години и това във всеки трансферен прозорец да продаваш 5-6 футболисти и да взимаш нови не е добре. Връщаме си някои от играчите, които бяха преотстъпени. Това са Николай Петров, Николай Дюлгеров и Стоян Георгиев. Новото попълнение е Борислав Георгиев и още двама-трима чужденци. Разбира се, селекцията продължава и тя се прави във движение. Според мен отборът има потенциал, въпреки че завърши на девето място. Не ме питайте да правя разбор или да обяснявам защо са девети, тъй като не е редно", сподели Вуцов.
Босът на "белите" призна, че Еньо Кръстовчев е пред трансфер в Славия и, че има само още съвсем малко детайли за доуточняване.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво стабилни

Енергетиката и вдъхновението ви ще са еднакво