Свързани новини

18.08.2009 12:03

Втора победа за Черноморец в шампионата

Видян 1270 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболистите на Черноморец Бургас се поздравиха с втора поредна победа от началото на първенството в "А" група, след успех с 2:1 срещу отбора на Локомотив Пловдив на стадион „Лазур" в двубой от втори кръг, предаде БГНЕС.


В герой за победата над "смърфовете" с два гола се превърна Мишел Платини. Още в 1-ата минута той затрудни максимално вратаря Акалски, който отби удара му с глава със сетни усилия в корнер. След четвърт час игра обаче бразилецът беше безмилостен и се разписа ефектно с пета след центриране на Гонсалес. "Акулите" продължиха да притискат противника, чийто страж спаси опасни изстрели на Фернандес и Марсио. В 38-ата минута Платини отново порази мрежата, но попадението не беше зачетено заради спорна засада. През второто полувреме гостите от Локомотив успяха да изравнят в 57-ата минута чрез Евертон Джилио от пряк свободен удар, отсъден за доста дискусионно нарушение. "Акулите" реагираха като ужилени и упражниха тотален натиск. В 65-ата минута резервата Матиас Мориц се измъкна зад защитата, ала стреля неточно от чиста позиция. Пак германецът беше на косъм от гола в други две ситуации. Седем минути преди края усилията на черноморци получиха логична материализация. Йохен Зайц центрира перфектно от десния фланг и Платини продължи пътя на топката с глава към мрежата - 2:1! Близо 5 000 зрители приветстваха втората поредна победа на Черноморец, който е един от трите отбора с пълен актив от 6 точки във временното класиране. Другите пълни отличници са ЦСКА и Левски. В следващия 3-и кръг от шампионата възпитанците на мениджъра Красимир Балъков гостуват на Берое в Стара Загора. Мачът е на 21 август /петък/ от 18 ч.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци