Свързани новини

18.05.2011 15:11

Вадят на бял свят шефовете на черното тото

Видян 1526 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двама президенти на футболни клубове стоят зад черното тото у нас. Разбитата схема е обхващала мачове от всички групи на родното ни първенство, съобщи пред Дарик експертът по киберпрестъпления Явор Колев. 

При акцията на ГДБОП в един от пунктовете се е появил футболист на професионален отбор у нас, а в друг - шефът на фенклуба на друг участник в първенството ни по футбол.

Според Дарик бившият футболен национал Георги Бачев, чието име се появи в медиите, не е организаторът на мрежата за нелегални залози. Източници на радиото от полицията съобщили, че зад схемата стоят двама от президентите на футболни клубове у нас. Техните имена остават тайна на МВР, тъй като все още няма достатъчно доказателства срещу тях, но скоро щели да излязат на бял свят. Обичайният заподозрян е босът на Локо Пловдив Коко Динев. Собственикът на казина има нестихваща хазартна страст и е първият работодател на Георги Бачев. Коко му повери делата си във Вихрен, а след това го изгони, като се твърдеше, че го маха именно заради далавери с черно тото. 

Явор Колев уточни, че е имало план, според който мрежата от пунктове, където се играе черно тото, трябва да обхване цялата страна. Манипулирани са резултати от всички групи на родното първенство.

“Всички спортни резултати, на които би могло да се залага, от каквато и да се сетите футболна група, могат да бъдат компрометирани именно с такова предварително уговаряне на резултата. В един от пунктовете се яви футболист от местния футболен отбор, а на пункт в друг град се появи шефът на фенклуба на местния тим", твърдят антимафиотите.

 28 са разбитите пунктове за черно тото в страната до момента, разкри още Явор Колев. Подобна схема с посредници при залагане в сайтове зад граница до момента не е имало у нас, твърдят от ГДБОП.




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева