17.07.2009 18:35

Уолкът: Трябва да се научим да взимаме грозни победи

Видян 1365 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Младата звезда на Арсенал Тио Уолкът заяви, че "артилеристите" трябва да се научат да печелят победи и с грозен футбол, ако искат да се видят как вдигат купата за шампион във Висшата лига на Англия, информира БГНЕС.


Младото крило заяви в интервю за вестник "Таймс": "Ние трябва да правим и мръсни неща. Понякога не е достатъчно само да играеш красив футбол - понякога трябва само да търсим резултата, победата, трите точки. В турнирните състезания например никой не помни мача, след като резултатът е в твоя полза. Арсенал просто трябва да вкара тази философия в играта си. Манчестър Юнайтед и Челси вършат такива номера и се възползват от шансовете си, въпреки че е истина и това, че всички ние в Арсенал трябва да подобрим начина си на игра".
Уолкът освен това добави, че се надява най-после Арсен Венгер да го пуска като централен нападател. Той заяви: "Мениджърът ми каза, че най-вероятно ще почне да ме пуска в атака. Това е моята истинска позиция, но както и да е, аз бих играл на всяко едно място за Арсенал. Искам да подобря финалното си докосване и да бележа голове. Играчите биват оценявани по головете, които са вкарали, а аз искам да реализирам този сезон над 15 попадения. Обичам да се измъквам зад защитата, да бележа и да създавам голове. По това ще ме оценят хората, така че очаквам с нетърпение началото на новия сезон".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.