"Чувствам се много щастлив. Тази почит е много, много специална", каза 35-годишният Меси, след като откри плочата с неговото име. "Да знаеш, че ще носи името Лионел Андрес Меси е нещо много красиво."

Свързани новини

27.03.2023 10:49

Тренировъчната база на Аржентина вече носи името на Лионел Меси

Видян 2796 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Тренировъчната база на аржентинския национален отбор вече носи името на капитана на тима Лионел Меси. Това е знак на признание към кариерата му и приноса за световната титла в края на 2022 г., обявиха от футболната асоциация на страната (AFA) в събота.


Каса де Есейса в Буенос Айрес, където се помещава базата на националния отбор, вече ще се нарича Лионел Андрес Меси "в знак на почит към най-добрия играч в света", написа в Туитър президентът на федерацията Клаудио Тапиа.


"Добре дошли в къщата на световния шампион", каза Тапиа на церемонията по откриването, на която присъстваха настоящи и бивши аржентински играчи.


Меси помогна на Аржентина да прекъсне 36-годишното чакане за световна титла. Той имаше голям принос за успеха в Катар, като взе наградата за най-добрия футболист в турнира.
"Чувствам се много щастлив. Тази почит е много, много специална", каза 35-годишният Меси, след като откри плочата с неговото име. "Да знаеш, че ще носи името Лионел Андрес Меси е нещо много красиво."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец