Свързани новини

08.11.2013 16:30

Треньорът на Лудогорец: Горд съм!

Видян 1349 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

И аз като вас съм горд, че съм българин. Горд съм, че съм треньор на този отбор, каза наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев след историческия за неговия тим успех в Лига Европа срещу Черноморец (Одеса). Мачът завърши 1:1 и така подпечата участието на българските шампиони в Лига Европа и напролет


Стоев имаше редица проблеми с контузии в отбора и разкри, че до последно не е бил наясно кой ще може да играе.


„За мен това бе най-напрегнатия мач, представям си какво им беше на футболистите. Ние представяме България. Това е един успех, който Лудогорец изстрада и заслужено постигна.


Поздравявам за характера и мъжката игра футболистите. Двубоят бе много ключов.


Едната точка ни даваше възможност да играем и през пролетта, което ни натежа. Трудни бяха мачовете с Одеса", сподели Стоев.


„Издържахме физически и психически. Вече мисля, че ще играем по-освободено и ще покажем пълния потенциал, на който сме способни. Убеден съм, че с ПСВ и Динамо ще играем далеч по-добър футбол", каза още наставникът.


„В този момент нищо не мечтая. Радвам се за това, което постигнахме, защото то не е никак малко. Има много време до пролетта. Това, което постигаме, е добро за Лудогорец и за българския футбол", добави треньорът на българския шампион.


Нападателят на Лудогорец Иван Стоянов призна, че в началото не е вярвал в способността на отбора да прескочи групите в Лига Европа. Бившият национал влезе като резерва в мача.


След като това обаче стана факт, Стоянов заяви, че тимът гледа напред и ще се старае още да радва България.


„Доста труден беше мачът, имахме доста късмет, Владо изкара две-три положения, за което сме благодарни. Още не можем да го осъзнаем, никой не е вярвал според мен, че ще минем групите и ще се представим така достойно. Гледаме напред и да радваме България още повече", каза Стоянов след срещата.


„И другия мач ще излезем за победа и да зарадваме тази публика, която днес беше великолепна. Нормално е да има по-малко фенове от Разград. Благодарни сме на хората, които идват на стадиона", каза още 30-годишният играч на „орлите".


Ангел Петричев говори от името на ръководството в Лудогорец след историческото класиране.


На изпълнителния директор на разградския клуб се падна да даде обстоен коментар, т.к. собствениците Кирил и Георги Домусчиеви не бяха на Националния стадион „Васил Левски" заради ангажименти в чужбина.


„Постигнахме първата си цел. Заслужено излизаме от групите. Имаме всички шансове да завършим на първо място в групата. За нас беше много важно да не загубим този мач. Изглеждаше доста трудно. Очаквано беше да бъде така. Наясно бяхме, че ни очаква труден мач с Черноморец Одеса. Видяхме още в първия мач каква е класата на този отбор", заяви Петричев.


„При 1:1 имах притеснения, че можем да загубим, във футбола го има, но вътрешно чувствах, че на този стадион няма как да загубим мача. Това ще ни донесе сериозен престиж за българския футбол. Убеден съм, че следващия мач с Айндховен ще предложим един много сериозен спектакъл. Вярвам, че ще вземем нещо срещу тях, което ще ни осигури първото място в групата", каза още шефът в разградския клуб.


„Един от най-видните полицаи в Разград бе обещал да си обръсне 30-годишния мустак, ако излезем от групите.


Сега очаквам да го направи", допълни Петричев с шеговит тон.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.