28.12.2015 10:29

Топ 20 на най-забавните реплики в света на тениса за 2015 година

Видян 2843 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всички знаем какво се случи на корта през 2015 година – Новак Джокович доминираше на корта при мъжете, а Серина Уилямс при жените. Но освен стотиците пътувания, тренировки и мачове, в живота на професионалните тенисисти има и още един задължителен елемент – пресконференциите. Ето и Топ 20 на най-запомнящите се реплики за 2015 година:

    „През тази година ще ме видите облечена в цвета на всеки един плод, за който се сещате. В Австралия бях лимонена, а сега съм портокалова. Ще обсъдя въпроса с Nike, защото и съм сигурна, че и те имат своя гледна точка.“ – Виктория Азаренка по време на Мастърса в Индиън Уелс отговаря на въпрос относно това как избира екипите си.



    „Все пак съм №8 в света, а не №100. А на всяка пресконференция имам чувството, че съм №200. Не играя толкова зле!“ – Рафаел Надал отговаря на въпрос за незадоволителния си сезон 2015 в Ню Йорк.



    „Как се виждам след 20 години ли? На плажа, с коктейл в ръка, с жена ми до мен, може би с нашето дете и определено с по-малко неща, за които да съжалявам в кариерата си.“ – Беноа Пер.
    „Когато съм в най-добрата си форма стилът ми прилича на този на Новак Джокович. Когато не съм – приличам на Анди Мъри.“ – Борна Чорич на турнира в Ченай през януари.
    „Халеп решава да не участва във „Фед къп“, но няколко дни по-късно играе на турнира в Щутгарт. На „Фед къп“ няма „Порше“ като награда.“ – Илие Настасе коментира избора на Симона Халеп да не се включи в отбора на Румъния за „Фед къп“ през април.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което