Тервел Пулев научи името на съперника си за галавечерта в София на 30 март.

Свързани новини

11.03.2024 15:50

Тервел Пулев ще се бие за титла в София

Видян 1683 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тервел Пулев научи името на съперника си за галавечерта в София на 30 март. Три седмици преди мачовете в „Арена София“ стана ясно, че той ще се бие с камерунеца Роли Ламбърт Фогоум. Сблъсъкът ще бъде за вакантната интерконтинентална титла в полутежка категория на WBA.

Роли има 16 мача на професионалния ринг, като за 19 мача е записал 16 победи (12 с нокаут), две загуби и едно равенство. Последният му двубой е през август миналата година, когато губи по точки от Жаоксин Зан в Дубай.

Тервел пък за последно се би на ринга преди малко повече от два месеца в Коста Меса, Калифорния, където се справи по впечатляващ начин с Дионардо Майнър. Българинът има 19 мача в кариерата си – 18 успеха (14 с нокаут) и само едно поражение, дошло от Сергей Ковальов през май 2022.

Така братя Пулеви излизат в битка за пояси на 30 март, като основният сблъсък за вечерта ще противопостави Кубрат и Махмуд Чар в спор за регулярната световна титла на WBA, съобщи Иван Марков.

Снимка: bgonair



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.