Свързани новини

12.02.2010 17:38

ЦСКА победи убедително Слован Братислава

Видян 1028 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на ЦСКА победи с класическото 3:0 Слован Братислава в контролна среща, играна в турския курорт Белек, която е последна за тима в Турция.


Двубоят бе изгледан от старши-треньора на Литекс Ангел Червенков. Възпитаниците на Йоан Андоне показаха на водача в класирането на "А" група стабилна игра и откриха резултата още в 10-та минута. Иван Стоянов центрира от корнер, Руи Мигел върна с глава към Иван Иванов, който стреля от въздуха с пета, топката срещна напречната греда и влезе в мрежата. В 58-та минута "червените" удвоиха резултата. Спас Делев пое топката в центъра на терена, подаде към Трифонов отляво, той центрира по земя в наказателното поле, а Руи Мигел засече от близко разстояние за 2:0. Класическият резултат бе оформен от състезател на Слован, който притеснен от Дормушали Саидходжа, прати топката в собствената си мрежа. В 74-та минута двубоя бе прекъснат за няколко минути заради спречкване между играч на Слован и наставника на ЦСКА, но след като страстите се поуспокоиха мачът завърши без повече проблеми, информира БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.