Свързани новини

06.12.2012 11:19

ЦСКА и Лудогорец се ритат за голмайстор №1

Видян 1524 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Голяма въртележка с привкус на страшен скендъл се заформя около подписа на голмайстор №1 на А група за този век Мартин Камбуров.


32-годишният свиленградчанин, който в момента е свободен агент, след като договорът му с китайския Далиен Шиде изтече, е трансферна цел на ЦСКА и шампиона и носител на Купата Лудогорец. Доносници на 19’ от двата клуба твърдят, че Марто вече бил дал дума на армейците, но тайничко преговарял и със зелените. 188-сантиметровият класически таран, който стана 3 пъти голмайстор на Висшата ни лига през 2003/2004, 2004/2005 и 2008/2009 съответно с 26, 27, 17 и попадения, бил забелязан да се разнася из Разград за среща със собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. Когато разбрали за делиорманската завера, от ЦСКА потрошили телефоните на провинциалния гранд с псувни и закани.


В същото време обаче за Камбуров, който у нас е играл в Ботев (Пд), Локо (Пд), Свиленград, Спартак (Пл) и Локо (Сф), говори се, взели да се облизват от Левски, където се чакат свежи пари от спонсорския договор с Газпром. Интерес за него обаче има и от още 3 отбора. Това са два от бившите му тимове – Локо (Пд) и Локо (Сф), както и Литекс. Новият бос на Лаута, където Марто е любимец, обаче му предлагал много тънка пачка. Все пак, развръзка на трансфера трябва да има най-късно около Нова година.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни